Scandalul momentului în Superliga! Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa rivalilor. Mesajul care îl va înfuria pe Neluţu Varga

Scandalul momentului în Superliga! Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa rivalilor de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a transmis un mesaj care îl va înfuria categoric pe Neluţu Varga.

Neluțu Varga anunță transferuri pe bandă rulantă în următoarea perioadă de mercato! O primă reacție din partea lui Gigi Becali.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat că formația din Gruia va efectua 7 noi transferuri în următoarea perioadă de mercato din iarnă.

Gigi Becali nu s-a putut abține și a ironizat cuvintele finanțatorului clubului ardelean.

„Ne-a dat niște declarații și a zis să vă transmit că vă aruncă mănușa. 7 jucători aduc! Nu știu câți aduce domnul Becali. Doi fundași, doi mijlocași și tri atacanți. Toți din străinătate.

Bă, tată, e foarte bine. Asta nu e rău. Bravo lui. Bărbăție vreau. Hai să ne luptăm, dar corect. Cu arme corecte. Dacă tu nu te lupți cu arme corecte degeaba arunci mănușă.

E adevărat, dacă arunci mănușa, bravo ție. Bărbăție este. Hai, tată, la luptă și la duel. 7, dar să nu aducă și încă 7. Să joace cu ăia cu 11, nu cu 18. Dacă face asta mă bucur eu, să fie război puternic!”, a transmis Becali, conform Fanatik.

”Vor fi 9 puncte diferență la final!”

Gigi Becali nu s-a sfiit să admită faptul că CFR Cluj nu are șanse să câștige titlul de campioană în fața grupării roș-albastre.

„Campionatul dacă o să vrea Domnul îl ia cine vrea pentru că depinde piciorul în lațul lor. Și o să vezi, și eu îi transmit: ‘Cât trebuia să fie? 8 puncte? 8 vor fi la final. O să vezi’.

Declarațiile acide și acuzele au continuat: „Îi bate Sepsi, face Dumnezeu dreptate. Ei sunt obișnuiți ca atunci când Steaua (n.r.FCSB) e arbitrată corect sau primește un 11, ei sunt obișnuiți să nu primească. Și dacă primește înseamnă că e furăciune.

Când sunt arbitrați corect înseamnă că am furat. Ei sunt obișnuiți invers. Păi și atunci obișnuița a devenit fire la ei și înseamnă că Steaua (n.r.FCSB) nu trebuie să fie arbitrată… cum să zic să nu mă cheme la comisii… Trebuie să fie greșeală.

Cum să pronunți furat? Nu ți-e rușine? Vrei să fi chemat la comisii? E greșeală, mă, nu furăciune, mă!”, a mai spus omul cu banii de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed