Drama uriașă a lui Alexandru Chipciu! Mărturia care a șocat pe toată lumea. Ce i-au strigat fanii

Drama uriașă a lui Alexandru Chipciu! Mărturia care a șocat pe toată lumea după ce fanii l-au enervat cumplit.

Fotbalistul celor de la U Cluj a ținut să tragă un semnal de alarmă după ce un fan englez va face șase luni de închisoare pentru abuz rasial asupra lui Rio Ferdinand.

Drama uriașă a lui Alexandru Chipciu

Un suporter din Norton Bridge, Staffordshire, Arnold (32 de ani) a fost găsit vinovat de abuz rasial asupra lui Ferdinand la Wolverhampton Crown Court. Judecătorii l-au condamnat la șase luni de închisoare.

După ce s-a aflat vestea, Alex Chipciu a făcut câteva comentarii pe pagina sa de Instagram. Asta după ce a declarat că la meciul dintre U Cluj și FC Botoșani, din Cupa României, fanii i-au insultat în mod repetat familia. Fotbalistul spune că toți cei care au un astfel de comportament ar trebui să plătească.

”Aștept și eu momentul în care suporterii din România vor fi condamnați pentru abuzurile și injuriile aduse. La meciul de la Botoșani, o adunătură de suporteri strigau că vor să-mi abuzeze sexual copiii. Până unde îi lăsăm să ajungă?”, a scris Alexandru Chipciu pe Instagram.

Chipciu, amendat de Comisia de Disciplină

Alex Chipciu a avut de tras în acest sezon după declarațiile făcute. Fotbalistul s-a implicat în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și a plătit. După meciul din Cupa României dintre clujeni și echipa Armatei, Chipciu a reacționat dur și a scos din buzunar 5.000 de lei.

„Dacă aici e Steaua, am luat-o razna, să-mi bag piciorul dacă nu. Dacă eram copil nu mai țineam cu Steaua. Ce Steaua, mă, cu echipamentul ăla „fake” și cu, Doamne ferește, jucători? (își face cruce). Bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară, oricum”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed