S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Atac dur la adresa tricolorului: ‘Nu este la fel de bun ca tatăl său’

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Atac dur la adresa tricolorului. Fostul coleg al fiului lui Gică Hagi de la Genk și-a spus părerea sinceră despre internațional. Nici echipa națională nu a scăpat.

România s-a calificat la EURO 2024 după ce nu a avut nici o înfrângere la meciurile din preliminarii și a terminat pe prima poziție.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

Patrik Hrosovsky (31 de ani), internațional slovac cu 53 de meciuri pentru echipa națională și fostul coleg al lui Ianis Hagi a vorbit despre tragerea la sorți și a mărturisit că nu este deloc munțumit.

Hrosovsky a vorbit despre echipa națională a României, dar și despre Ianis Hagi. Despre care a spus că nu se ridică la prestațiile pe care tatăl lui, Gică Hagi, le-a avut.

”La Genk am fost coleg o scurtă perioadă cu Ianis Hagi, fiul faimosului Gheorghe, care este un jucător important la echipa lor națională. Înainte de tragere i-am scris lui Ianis că poate ne vom vedea la EURO și vom juca unul împotriva celuilalt.

Cred că și românii au o echipă interesantă. Probabil că Ianis nu este la fel de bun precum tatăl său, care a ridicat foarte sus standardele și e foarte greu de depășit. Totuși, Ianis e un mare talent și se vede că a luat multe de la tatăl său.

E un fotbalist excelent. Îmi amintesc că la un meci a avut două penalty-uri. Pe unul l-a executat cu dreptul, pe celălalt cu stângul, iar ambele au fost transformate”, a declarat Patrik Hrosovsky, potrivit Sport.aktuality.sk.

Hrosovsky, mulțumit de grupa Slovaciei

”Am urmărit tragerea la sorți și, sincer, îmi doream Belgia. În afară de Belgia, am nimerit și România. Singura predicție care nu mi-a ieșit a fost echipa din urna a patra, de unde credeam că va veni Serbia. Sunt mulțumit de tragere”, a mai spus Hrosovsky pentru sursa citată.

La tragerea la sorți, care a avut loc pe 2 decembrie, echipa națională a României a căzut în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și o echipă care va câștiga barajul din Liga Națiunilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed