Rapid, aproape de mutarea verii! Giuleştenii vor încasa milioane de euro. Jucătorul care merge direct în Ligue 1

Rapid este foarte aproape de mutarea verii! Giuleştenii vor încasa milioane de euro. S-a aflat cine este ucătorul giuleştean care merge direct în Ligue 1. Este vorba despre Rareş Ilie. Fotbalistul de doar 19 ani este pe lista imediată a celor de la Nice.

Dacă îşi dă acordul, Rapid ar putea să încaseze 5 milioane de euro de la cei de la Nice. Rareş Ilie a avut un sezon foarte bun odată cu revenirea giuleştenilor în Liga I, astfel că a intrat pe radarul mai multor echipe importante din străinătate.

Cea mai hotărâtă dintre ele este Nice, care a oferit 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de lângă Podul Grant, conform RMC Sport. Jurnalistul francez Loic Tanzi a confirmat că Nice a înaintat deja oferta pentru jucătorul giuleștenilor.

Nice a încheiat sezonul trecut pe treapta a cincea a clasamentului în Ligue 1, astfel că va participa în play-off-ul Conference League.

Rareș Ilie a evoluat în 38 de partide pentru Rapid în stagiunea recent încheiată, reușind să marcheze șase goluri și să le ofere colegilor săi 10 pase decisive. Mijlocașul a participat cu echipa națională Under 19 a României la Campionatul European din Slovacia, unde „tricolorii” s-au clasat pe ultima treaptă a clasamentului grupei din care au făcut parte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed