O nouă lovitură pentru Dinamo! Planul incredibil al lui Nicolae Badea. Pe cine aduce antrenor

O nouă lovitură încasată de către Dinamo! S-a aflat planul incredibil al lui Nicolae Badea. Retrogradarea istorică şi ruşinoasă a echipei din Ştefan cel Mare vine la pachet cu alte două lovitură.

După ce echipa ministerului de Interne a promovat în liga a treia şi Nicolae Badea cu ACSFC Dinamo vrea să ajungă în eşalonul trei. Astfel, urmează să-l instaleze antrenor pe Andrei Cristea, fost atacant dinamovist, conform gsp.ro.

ACSFC Dinamo este formația din Liga 4, patronată de Nicolae Badea, care la rândul său anunţă că are palmaresul lui Dinamo. Golgeter al României în 2010 Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3 pentru Andrei Cristea, care abia s-a retras din activitate.

Cristea a mai fost antrenor în perioada în care juca, pregătind câteva etape Politehnica Iași, în Liga I, în 2021.

ACSFC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, va începe sezonul următor cu obiectivul de a promova în liga a treia. Acolo se află deja CS Dinamo, formația Clubului Sportiv al Ministerului de Interne. În 2023, în „C” ar putea să existe, într-o singură serie, trei cluburi numite Dinamo București, dacă şi actuala formaţie care abia a retrogradat în liga a doua ar pica în C. Dinamo din liga a doua are grave probleme financiare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed