Viitor incert pentru Radu Drăguşin! Următoarele ore sunt decisive. Planul lui Juventus pentru fotbalistul român

Viitor incert pentru Radu Drăguşin! Se pare că următoarele ore sunt decisive. Cei de la Juventus, echipă de care aparţine internaţionalul român vor să-l dea la Genoa, în Serie B.

Genoa îl vrea pe românul de 20 de ani, Radu Drăgușin pe care speră să-l transfere în această vară. Românul nu e prea încântat de faptul că ar putea juca în Serie B, după ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Salernitana, cu care a supravieţuit în Serie A.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, în această după-amiaza urmează să aibă loc o întâlnire decisivă între oficialii clubului genovez și agentul Florin Manea, pentru a se stabili care sunt planurile fundașului român.

Radu Drăgușin vine după un sezon în care a jucat destul în Serie A, 22 de meciuri. Românul a bifat 15 meciuri pentru Sampdoria în prima parte a sezonului și șapte apariții pentru Salernitana, formație care s-a salvat in extremis de la retrogradare.

Împrumutat sezonul trecut la Salernitana, Drăgușin pare că nu i-a convins pe oficialii celor de la Juventus prin evoluțiile sale. Cu toate acestea, internaționalul român le-a atras atenția însă celor de la Genoa, care îl vor pe fotbalist încă din această vară.

Cei de la Juventus vor să-l cedeze pe Drăguşin la Genoa ca parte din transferul lui Andrea Cambiasso, un fundaș stânga în vârstă de 22 de ani, dorit mult de către echipa din Torino. Mai mult, pe lângă Drăguşin, şefii Bătrânei Doamne ar oferi şi 4,5 milioane de euro în schimbul lui Cambiasso.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed