Noi dezvăluiri despre Florin Niţă! De ce a picat transferul portarului la CFR Cluj? Amănunte din interior

Noi dezvăluiri despre Florin Niţă! S-a aflat de ce a picat transferul portarului la CFR Cluj. Ies la iveală amănunte din interior. Cele două părţi nu au ajuns la un acord, dar se pare că nu din cauza banilor. Impresarul portarului a vorbit despre mutare.

Deși în Cehia Niță are un salariu de 700.000 de euro pe sezon, impresarul Bogdan Apostu spune că negocierile dintre portar și CFR Cluj nu s-au blocat din cauza aspectului financiar.

„Am negociat câteva zile cu CFR Cluj. Îi mulțumesc domnului Varga. A făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, au fost alte detalii.

Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles. Dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să ajungă la CFR. Probabil că va alege să meargă în străinătate. Discutăm cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna”, a spus Bogdan Apostu, conform Digiport.

Se pare că echipa lui Dan Petrescu i-ar fi propus lui Florin Niță un contract pe 2 ani, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună. Portarul ar fi urmat să încaseze și un bonus la semnătură, de 50.000 de euro. Momentan, fostul portar de la FCSB, dar şi Concordia Chiajna îşi caută echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed