Mihai Stoica s-a dezlănțuit! Dezvăluiri incredibile despre vedeta lui Elias Charalambous. E foarte grav

Mihai Stoica s-a dezlănțuit! Dezvăluiri incredibile despre jucătorul lui Elias Charalambous. Oficialul celor de la FCSB spune că Dorin Rotariu mai are nevoie de timp pentru a putea fi apt din punct de vedere fizic.

Dorin Rotariu a ajuns deja pe lista neagră a lui Gigi Becali. Șeful echipei a declarat după înfrângerea cu Oțelul că regretă faptul că l-a transferat.

Mihai Stoica s-a dezlănțuit!

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre condiția fizică în care se află Dorin Rotariu, explicând că acesta are nevoie de timp să își revină.

Liderul de care vicecampioana României are nevoie, este Vlad Chiricheș, care încă se recuperează din cauza accidentări pe care a suferit-o la finalul lunii august.

„Orice echipă trebuie să aibă un lider, cum e Săpunaru la Rapid. Șeful nostru e în tribună, mă refer la Chiricheș. Anul trecut îl aveam pe Tamm.

Eu mereu am ales jucători care au jucat. Rotariu, de exemplu, mie îmi place mult de tot și cred că poate, dar nu e pregătit la ora asta. Nu e neapărat nevoie să fii bine din punct de vedere medical, ci să ai formă sportivă.

Când iei un jucător care nu a jucat, nu poți să te aștepți să îți rezolve meciul. Băluță a jucat! Eu nu m-am opus unui nume, eu m-am opus formei sportive”, a declarat Mihai Stoica, la OrangeSport.

„Înainte mă duceam să văd fotbaliștii”

Nici nu am vorbit azi cu Gigi, chiar deloc n-am vorbit. Eu la Ngezana am spus că are niște calități fizice incredibile, dar că trebuie să mă duc să-l văd, că degeaba văd secvențe din meci, că îl văd două minute pe meci cu mingea la picior.
E mai greu la fundași sau mijlocași defensivi. Înainte mă duceam să văd fotbaliștii, dar era altă politică, acum e altă politică. Nu se pune problema ce îmi doresc eu.

Eu am vorbit cu Edi Stăncioiu despre Deac, care mi-a spus că e un băiat extraordinar, care stă mult la sală, dar care dacă e scos din zona lui de confort, adică dacă e în afara CFR-ului nu mai dă același randament.

Octavian nu este, Coman e suspendat, nu cred că ne permitem să jucăm cu copiii cu Craiova. Nu se pune problema ca ei să nu joace, joacă pentru ei, nu vor intra pe teren și vor mima. Nu îl critic pe Gigi, el mă plătește până la urmă, nu pot eu să îi spun ce să declare sau să nu declare”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed