Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! L-a distrus în direct pe antrenorul celor de la FCSB: ‘E glugă de coceni, un par de sprijinit Afrodita’

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous! L-a distrus în direct pe antrenorul celor de la FCSB. Un fost mare fotbalist face acuzații grave la adresa tehnicianului, după înfrângerea suferită de roș-albaștrii.

Robert Niță nu are o părere bună despre antrenorul FCSB-ului. Mai ales după ultimul meci al echipei în care a pierdut în fața celor de la Oțelul Galați, scor de 0-2.

Umilinţă totală pentru Elias Charalambous!

Robert Niță a tras concluziile după meciul FCSB-ului cu Oțelul. Fostul fotbalist nu înțelege reacțiile pe care Elias Charalambous le-a avut în timpul meciului, sau mai bine spus reacțiile pe care nu le-a avut.

Potrivit fotografiilor făcute de gsp în timpul meciului, tehnicianul a fost surprins în timp ce stătea retras pe margine, iar Marius ”Mache” Ianuli îi dădea indicații jucătorului Mihai Toma, care urma să intre pe teren în locul lui Andrea Compagno.

”Cel mai bine a sintetizat Coman, când a spus că a intrat și nu avea zvâc, chiar așa s-a exprimat. O stare de nervozitate, pe undeva de înțeles, că-ți dau cei de la Galați gol în minutul 6. Totuși, ești echipa de pe primul loc, nu e așa mare tragedie că ai pierdut. Îți rămân 5 puncte diferență față de a doua clasată.

Nu poți să zici că era meci capital, pare o echipă blazată, fără personalitate. Ok, înțeleg că la nivel tehnico-tactic adversarul te surprinde, sau nu te poți ridica la nivelul adversarului. Pot înțelege că lotul FCSB-ului este clar unul dintre cele mai valoroase locuri, individual, din țară. Dar, când tu nu ai reacție, când nu poți să ieși, să contracarezi, e o mare problemă.

O mare problemă că nu poți pune în practică ce vine de pe bancă, dacă vine, că nu știm ce vine sub ce formă. Dacă vine sub forma unor încurajări, am văzut că se bate din palme, parcă suntem la defilările de pe vremea lui Ceaușescu. Haide, haide. Ăla e antrenor, cipriotul ăla, are licență PRO”, a transmis Robert Niță, pentru fanatik.

FCSB se află tot pe primul loc după înfrângerea suferită, cu un cumul de 37 de puncte, în timp ce Oțelul este pe poziția a 9-a cu 23 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed