Robert Lewandowski merge înainte cu transferul la Barcelona! Ultimele detalii, date de cel mai bun prieten al său

Bayern continuă să negocieze „la sânge” cu Barcelona pentru cedarea lui Robert Lewandowski (33 de ani) în perioada de transferuri actuală.

De partea cealaltă, catalanii au făcut patru oferte, fiecare mai bună decât precedenta, însă s-au lovit de fiecare dată de un refuz clar. Recent, campioana Germaniei a transmis că vrea 70 de milioane în schimbul polonezului, după ce Barcelona a oferit în cele din urmă 50, suma cerută inițial de bavarezi, relateaza digisport.ro.

Lewandowski se folosește de mai multe mijloace pentru a forța plecarea la Barcelona, iar de data aceasta a venit rândul celui mai bun prieten al său să vorbească în presă.

În cadrul unui interviu pentru Mia San Mia, Tomek Sawislak a avut un discurs îndreptat împotriva lui Bayern, care refuză să-i dea drumul lui Lewandowski sub pretextul că încă mai are un an de contract.

„Nu știu de unde vin zvonurile legate de asta. Nu s-a gândit niciodată să facă asta (n.r. să refuze participarea în cantonament). De când Robert a spus că nu își prelungește contractul, a fost multă gălăgie menită să-l rănească și să creeze mânie la adresa lui.

Au fost multe mesaje de ură sau amenințări serioase trimise online. Ca echipă, să jonglezi cu emoțiile cuiva face parte din fotbal, dar în prezent trebuie să fii foarte atent să nu depășești unele limite.

E adevărat că niciun jucător nu e mai mare decât clubul, dar nici clubul nu este mai mare decât o persoană.

Perioada de transferuri rămâne deschisă, Robert a făcut clar faptul că vrea să plece și au loc discuții în acest sens. Sunt posibile mai multe scenarii.

Să schimbi echipa în timp ce ai un contract valabil este un lucru destul de normal în fotbal. Și Bayern face rost de jucători așa”, a declarat Tomek Zawislak.

Conform jurnalistului german Christian Falk, PSG și Chelsea așteaptă ca Barcelona și Bayern să eșueze definitiv negocierile, moment în care vor înainta câte o ofertă pentru atacant.

Lewandowski este conștient de interesul celorlaltor două cluburi și a ales deja unde vrea să meargă în cazul în care nu ajunge pe Camp Nou.

Deși a declarat recent că nu vrea să joace decât la Barcelona din sezonul următor, Lewandowski preferă să meargă în Premier League, la Chelsea, decât să rămână încă un an în Bundesliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed