Tricolorele au făcut spectacol! Anunţul după victoria uriaşă cu Serbia. Avertisment înaintea meciului cu  Danemarca

Tricolorele au făcut spectacol după victoria uriaşă cu Serbia. Avertisment înaintea meciului cu  Danemarca. Româncele au câștigat cu Serbia, scor 37 – 28, la CM, după un meci pe care l-au dominat clar.

Sonia Seraficeanu a fost una dintre cele mai bune jucătoare. A marcat șapte goluri din șapte aruncări. După meci, extrema de la Bistrița a făcut show și la interviuri.

Anunţul făcut de Sonia Seraficeanu după victoria uriaşă cu Serbia

După ce au trecut de Serbia, elevele lui Florentin Pera vor întâlni Danemarca laa Caampionatul Mondial, într-o partidă care se va juca probabil cu casa închisă.

Sonia Seraficeanu, una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, a avut un mesaj clar după meci. Extrema de la Bistrița a marcat 7 goluri din șapte aruncări.

“Nici eu nu mă aşteptam. Am crezut în mine, asta e tot ce contează. Că am dat şapte din şapte bravo mie. Contează cel mai mult mentalitatea cu care porneşti înainte de ziua meciului şi în ziua meciului.

Fiecare adversar trebuie să fie tratat cu aceeaşi valoare. Nu contează cu cine joci. Cum s-a întâmplat cu Serbia şi Danemarca. Nimeni nu se aştepta ca Danemarca să fie condusă 50 de minute. Cu siguranţă au fost nişte momente magice pentru fete. Au muncit foarte mult şi eu mă bucur foarte mult că pot să le iau puţin din amintirile şi din emoţiile de atunci.

Acest meci era foarte important. Trebuia victorie clară, suntem conştiente că Danemarca este un adversar de un alt calibru. După cum am spus, o luăm de la zero”, a spus   Seraficeanu, după meci, pentru Fanatik.

România va întâlni Danemarca, marți de la ora 21:30.

Grupa E, clasament
1 România 4 (81-47)

2 Danemarca 2 (25-21) – 1 meci

3 Serbia 0 (49-62)

4 Chile 0 (19-44) – 1 meci

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed