Dan Șucu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. Şeful de la FCSB se va enerva cumplit

Dan Șucu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. Şeful de la FCSB se va enerva cumplit. Acționarul majoritar al celor de la Rapid a vorbit despre înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj, scor 2-3.

Dan Șucu, Daniel Niculae și Albion Rrahmani au participat la un eveniment special, la Școala Gimnazială nr. 79 din București.

Dan Șucu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali

La eveniment, Dan Șucu a vorbit despre meciul cu U Cluj, unde echipa pe care o patronează a pierdut cu scorul de 2-3.

Acționarul majoritar al celor de la Rapid a comparat înfrângerea suferită cu momentul din sezonul trecut când FCSB a condus-o pe Farul Constanța în meciul decisiv pentru câștigarea campionatului, dar a pierdut.

”Nu s-a digerat nici acum, nici în clipa de față nu s-a digerat și nu știu când se va digera. Singura consolare este că nu ni s-a întâmplat numai nouă. Îmi aduc aminte anul trecut că parca de la 2-0 au condus niște competitori și au pierdut la sfârșitul meciului cu 3-2.”, a spus Dan Șucu, la eveniment, potrivit DigiSport.

Echipa lui Șucu se află pe locul 3 în clasamentul din Superligă, cu un cumul de 30 de puncte, în timp ce FCSB-ul este pe prima poziție cu 37 de puncte. Pe locul 2 este CFR Cluj cu 32 de puncte.

Pentru Rapid urmează meciul cu FC Botoșani, din etapa a 18-a, sâmbătă, 2 decembrie. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoșani, de la ora 17:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed