Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Planul latifundiarului din Pipera, devoalat. Totul a devenit public

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Planul latifundiarului din Pipera, devoalat. Totul a devenit public. Patronul FCSB-ului este convins că echipa va luat titlul de campioană în acest sezon din Superligă.

Gigi Becali a anunțat două mari transferuri la echipa roș-albastră în iarnă. Urmează mişcări importante la echipa lui elias Charalambous.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

După 8 ani în care FCSB-ul nu a mai câștigat campionatul, patronul este convins că în acest an titlul va merge la echipa pe care o conduce.

„Păi în lupta la titlu ai acum 5 puncte față de locul 2. Față de Craiova ai 8 puncte. Până la final ai posibilitatea psihologic vorbind să te duci la 12 puncte, 8-10 puncte, și să faci 5 puncte înjumătățite.

Când ai 5 puncte înjumătățite, că ai echipa pe care o ai, nu mai este teamă. Adică trebuie să distrezi cu ei. Așa ar fi normal. Chiar dacă pierzi un meci, rămân două puncte. Adică nu mai există presiune, normal trebuie să distrezi.

Atunci, păi iau eu în iarnă un atacant și un optar și așa vom face. Ne vom distra”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.

CSU Craiova, nu prezintă un pericol pentru FCSB

Latifundiarul a dezvăluit că nu se teme de puterea pe care o are CSU Craiova. Acesta este de părere că nu va fi o problemă pentru el, deoarece diferența de puncte este prea mare.

„E diferență mare 8 puncte. Ea e periculoasă, că a făcut o prostie Dorinel. Dar tu ai văzut că și ăia au jucat în prima repriză și au dat goluri. Bine, eu nu le-am văzut toate, doar 1-0, atât.

Mă gândeam că un egal tot scoate. Dar de unde să știu că îi vin lui nebuniile să atace el. Păi ce mai ataci tu, mă? Oricum, nu prea mă mai interesează cum eram pe vremuri echipele adverse.

Emoții, să văd, să… Nu mai sunt așa pătimaș. Mi-a cam trecut patima. Nu mai sunt așa. Nu prea mă mai uit deloc”, a mai spus acesta pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed