Anunţul momentului despre Radu Drăguşin! Englezii, veste uriaşă despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Anunţul momentului despre Radu Drăguşin! Englezii au venit cu o veste uriaşă despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie ce se va întâmpla cu internaționalul român. S-a aflat echipa la care ar putea ajunge acesta.

Recent, s-a tot scris că Radu Drăguşin ar fi în vizorul mai multor cluburi din Premier League, printre care Newcastle, Arsenal, Tottenham ori West Ham.

Anunţul momentului despre Radu Drăguşin

Florin Manea, impresarul jucătorului român, a transmis că se află la Londra, acolo unde poartă negocieri cu reprezentanți ai mai multor formații din primul eșalon englez.

„Sunt la Londra de ceva timp și am avut aproape săptămânal întâlniri cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Am schimbat mesaje, am discutat. Sunt echipe interesate de Drăgușin”, a spus Florin Manea.

Ulterior, mai multe publicații din Marea Britanie au avansat ideea că Radu Drăguşin ar putea ajunge la Arsenal, acolo unde ar fi dorit de Mikel Arteta, conform Sportskeeda.com.

De altfel, clubul Genoa a stabilit un preț pentru jucătorul său. Este vorba despre 30 de milioane de euro. La actuala lui echipă, fundașul român a ajuns în vara acestui an, de la Juventus, club care a încasat 5.5 milioane de euro.

Dacă Drăgușin va fi transferat pe o sumă de 30 de milioane de euro, atunci el ar deveni cel mai scump jucător român din istorie. Momentan, titulatura îi aparține lui Adrian Mutu. El fusese cumpărat de Chelsea de la Parma, în anul 2003, prețul de transfer fiind de 19 milioane de euro.

Radu Drăgușin a și spus că vrea să ajungă în Premier League, catalogat drept cel mai puternic campionat de fotbal european.

„Premier League e campionatul care îmi place. E un campionat pe care-l urmăresc și sper ca în viitor să ajung acolo. Voi lua o decizie când va fi cazul”, a declarat Drăgușin.

Drăgușin este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed