Gest extrem al lui Mircea Lucescu! S-a enervat cumplit la meciul Dinamo-FCSB: ‘Ăsta nu e derby’

Gest extrem al lui Mircea Lucescu! S-a enervat cumplit la meciul Dinamo-FCSB. Vicecampioana s-a impus cu scorul de 1-0, după bijuteria lui Florinel Coman, din startul reprizei secunde.

Mircea Lucescu s-a enervat cumplit la derby-ul Dinamo-FCSB 0-1, de pe Arena Naţională. A plecat de pe stadion înaintea finalului jocului.

Gest extrem al lui Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu nu a mai suportat şi a plecat înaintea fluierului final al meciului de pe Arena Națională. Antrenorul român, liber de contract după plecarea de la Dinamo Kiev, a plecat nervos de la Arena Naţională, în minutul 89.

Dezamăgit de fotbalul pe care l-a văzut, Mircea Lucescu a venit cu declaraţii dure la ieşirea de pe stadion. „Ăsta nu e derby! Nu merita nimeni sa castige”, a spus Il Luce. Acestea au fost singurele lui cuvinte despre meci, a refuzat să declare altceva și a plecat spre casă.

Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev la începutul lunii și de atunci e liber de contract. Profită din plin de timpul liber și e o prezență constantă la meciurile de pe Arena Națională. A fost și la România – Elveția 1-0. A stat la lojă și a urmărit partida alături de Gică Hagi.

Dacă atunci a fost mulțumit de ce a văzut, Mircea Lucescu nu a fost mulțumit de nivelul jocului din Derby de România, deși s-a înscris un gol superb. Florinel Coman a decis partida din lovitură liberă, execuție plasată peste zid, la colț. Portarul Golubovic nu a avut nicio șansă de a interveni.

După această victorie, vicecampioana s-a distanţat la 5 puncte de CFR Cluj în fruntea Superligii. A profitat de semieşecul echipei echipei din Gruia, de pe teren propriu, 0-0, contra codaşei UTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed