Avertisment crunt pentru Ovidiu Burcă! Dinamo nu are nicio şansă în derby-ul cu FCSB. Dezvăluiri teribile ale unui fost jucător

Avertisment crunt pentru Ovidiu Burcă! Dinamo nu are nicio şansă în derby-ul cu FCSB. Dezvăluiri teribile ale unui fost jucător al echipei din Ştefan cel Mare. Giani Kiriţă vine cu un verdict crunt pentru câini.

Ovidiu Burcă pare în pericol înaintea Derby-ului de România, Dinamo-FCSB. Giani Kiriţă crede că Dinamo nu are nicio şansă în faţa liderului din Superliga.

Avertisment crunt pentru Ovidiu Burcă!

Giani Kiriţă îi pune la zid pe jucătorii lui Ovidiu Burcă. „Mulți dintre jucători nu au mentalitatea potrivită. Care să «ardă»pentru Dinamo, care să știe ce înseamnă Dinamo, care să se bată pentru Dinamo în orice direcție. Șansele par minime”, a comentat Kiriță, conform sport.ro.

Fostul fundaş nu s-a oprit aici. „Dacă bați pe FCSB, gândiți-vă ce gură de oxigen ar fi, altfel vezi lucrurile mai departe și poți să iei puncte în continuare. Dacă meciul acesta îl pierzi, sunt slabe șansele ca Dinamo să își mai revină.

O victorie le va aduce moral, am jucat atâtea meciuri. O victorie cu FCSB nu are cum să nu îți dea moral pentru meciurile următoare. Dacă bați FCSB, discursul trebuie să fie așa. Azi am bătut, mâine la antrenament nu mai există victoria, muncim pentru meciul viitor.

Eu zic că depinde foarte mult de meciul de duminică. Chiar dacă pare că e SF meciul acesta, noi dacă câștigăm duminică, cu siguranță avem moral și pentru meciul următor”, a mai spus Kiriţă.

Dinamo trăieşte periculos în Superliga. Se află pe locul 15 în clasament, penultimul, cu doar 10 puncte acumulate în 16 etape. Ultima victorie a „câinilor” în Superliga datează tocmai din 19 august, un 3-2 în deplasare cu FC Voluntari. După, au înregistrat o serie de 10 partide fără victorie, între care 7 eșecuri!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed