Elias Charalambous a lăsat mască pe toată lumea! Gest incredibil al antrenorului de la FCSB. Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu

Elias Charalambous a lăsat mască pe toată lumea! Gest incredibil al antrenorului de la FCSB. S-a aflat ce i-a transmis lui Edi Iordănescu după ce selecţionerul a calificat România la EURO 2024.

Elias Charalambous a făcut un gest fabulos la conferinţa de presă dinaintea Derby de România, Dinamo-FCSB.

Elias Charalambous a lăsat mască pe toată lumea!

Elias Charalambous a ţinut să facă un gest frumos după calificarea României la EURO 2024. Antrenorul celor de la FCSB a transmis felicitări pentru naţionala României în limba română.

A fost pentru prima dată când Elias Charalambous a vorbit în spaţiul public în limba română. „Felicitări pentru echipa naţională a României. Felicitări pentru staff, pentru jucători, pentru public. Este foarte important pentru fotbalul din România.

Am spus aceste cuvinte din respect pentru fotbalul românesc şi am vrut să o spun în limba română. Sper să am făcut-o bine„, a spus Elias Charalambous în startul conferinţei de presă dinaintea meciului contra celor de la Dinamo.

România lui Edi Iordănescu s-a calificat la EURO 2024 fără înfrângere. Urmează să-şi afle adversarele de la turneul final din Germania la tragerea la sorţi care va avea loc pe data de 2 decembrie.

De partea cealaltă, pentru cei de la FCSB urmează Derby de România. Partida va avea loc duminică seara, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. De această dată, vicecampioana va fi oaspete pe cel mai mare stadion din România.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed