Ovidiu Burcă a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul lui Dinamo. S-a aflat înaintea derby-ului cu FCSB

Ovidiu Burcă a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul lui Dinamo pentru a câștiga în fața vicecampioanei. S-a aflat înaintea derby-ului cu FCSB, ultimul lor meci de pe Arena Națională.

S-a aflat asul din mâneca lui Ovidiu Burcă! Ioan Andone i-a spus tot ce trebuie să facă pentru a se impune în duelul cu FCSB.

Ovidiu Burcă a primit ordin!

Fostul mare jucător, de asemenea, fost antrenor al Dinamo, Ioan Andone, a analizat prestațiile elevilor lui Ovidiu Burcă din cadrul ultimelor etape din Superliga. 

Fostul tehnician știe exact ce are de făcut Dinamo pentru a reuși o prestaţie bună în duelul cu FCSB.

Deși este vorba despre o partidă în care se duelează primul loc al clasamentului Superligii cu penultimul loc al ierarhiei, Ioan Andone este de părere că, dacă dinamoviștii vor fi atenți la zona defensivă a rivalei, atunci ar putea scăpa cu bine din duelul de pe Arena Națională.

„Un derby nu e dezechilibrat niciodată, în opinia mea. Uitați-vă ce s-a întâmplat și la FCSB – Rapid, deși Rapidul e altceva. Dar cei de acolo s-au mobilizat și au reușit să câștige fără probleme.

Dar Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă din punct de vedere al rezultatelor. Va fi interesant, iar eu sper ca Dinamo să nu piardă. Uitați, ei s-au mobilizat foarte bine cu CFR Cluj (n.r. – remiza din octombrie, 1-1), iar CFR-ul era într-o perioadă foarte bună atunci.

”Greșesc pe faza de atac!”

Dinamo ar trebui să nu mai aibă probleme în ultimii 30 de metri. Fiindcă ei construiesc destul de bine.

Ținând cont că FCSB are niște jucători extraordinari în atac, ei ar trebui să aibă atenție acolo. În zona fundașilor centrali. Eu zic că ei vor da un gol (n.r. – Dinamo). Doar să nu primească multe…

Începutul de campionat a fost în regulă, dar Dinamo trebuie să-și rezolve acum ce a greșit în ultimul timp pe faza de atac. Dacă-și rezolvă problema asta și se organizează foarte bine defensiv, să nu le de spații celor de la FCSB, eu zic că pot să obțină un rezultat în favoarea lor!”, a declarat Ioan Andone, potrivit gsp.ro.

Dinamo vs. FCSB se joacă duminică seară, începând cu ora 20.30, pe Arena Națională!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed