Lovitură totală pentru Dan Șucu! Rapid îşi pierde vedeta. Ofertă clară pentru jucătorul lui Cristiano Bergodi

Lovitură totală pentru Dan Șucu! Rapid îşi pierde vedeta. Ofertă clară pentru jucătorul lui Cristiano Bergodi. Formația din Europa este pregătită să achite clauza de reziliere a contractului.

Dan Șucu, pe cale să încaseze o sumă importantă! Ofertă concretă pentru Horațiu Moldovan, la scurt timp după calificarea la EURO.

Lovitură totală pentru Dan Şucu!

Portarul naționalei noastre este dorit insistent de către Dinamo Zagreb! Formația din Croația ar fi demarat deja negocierile în vederea transferului urgent al românului, fiind pregătită financiar pentru a achita clauza de reziliere a contractului.

Dinamo Zegreb este de părere că transferul jucătorului lui Dan Șucu ar reprezenta o investiție substanțială pentru viitorul echipei, conducerea clubului fiind de acord să îi plătească portarului un salariu uriaș.

Horațiu Moldovan ar urma să primească 500.000 de euro pe sezon, dacă va semna cu formația croată.

”Există interes, există discuții!”

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a confirmat că s-ar putea realiza un viitor transfer al portarului naționalei, conform digisport.ro.

„(Cum îl ţineţi la Rapid?) Cătuşe şi legat de bară (n.r. a început să zâmbească). Horaţiu traversează o formă fantastică. El a sosit la Rapid când eram în ligile inferioare, a crescut cu echipa. Datorează foarte multe Rapidului şi a început şi el să dea foarte multe Rapidului.

În momentul acesta nu există nicio ofertă. Există discuţii, există interes din partea multor cluburi, multor agenţi, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă, cred că şi el îşi doreşte să rămână până în vară.

Apără, o face foarte bine, se antrenează şi joacă într-un mediu extraordinar, toată lumea îl iubeşte şi îl sprijină. Ar fi foarte bine să plece din postura de titular la EURO 2024.

Din păcate există o clauză de reziliere. (Este de 800.000 de euro?) Este mai mare!”, a declarat Daniel Niculae.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed