Avertisment dur pentru Răzvan Burleanu! Ce este obligat să facă şeful FRF. Edi Iordănescu, direct vizat

Avertisment dur pentru Răzvan Burleanu! S-a aflat ce este obligat să facă şeful FRF. Edi Iordănescu, direct vizat după ce a reuşit să califice România la EURO 2024. Un fost preşedinte din Superliga a dat verdictul.

Răzvan Burleanu este obligat să îi prelungească înţelegerea lui Edi Iordănescu. Mai mult, ar trebui să îi şi mărească salariul. O spune fostul preşedinte de la CSU Craiova, Sorin Cârţu.

Avertisment dur pentru Răzvan Burleanu!

După calificarea la EURO 2024, în conturile Federației Române de Fotbal a intrat o sumă importantă de bani din partea UEFA. Tocmai din acest motiv, Sorin Cârțu este de părere că Edi Iordănescu ar trebui să primească o mărire a contractului. Este „responsabil” de performanța obținută, iar Răzvan Burleanu trebui să ţină cont de asta.

“Ar trebui să rămână Edi și după Euro. După mine, da. Edi a contribuit la un pot destul de mare care a venit acum, 10 milioane de euro. Ce înseamnă să spunem, să îi propui 10%, să își ia un contract de 500.000, poate și mai mult.

Nu faci o alegere greșită și ai și o continuitate. El a creat un grup și poate să implementeze și să aducă alți jucători pe filosofia lui. Care până la urmă se vede că este o filosofie care a fost câștigătoare”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Lunile precedente, Edi Iordănescu ar fi transmis, în repetate rânduri, că va pleca de la echipa națională. În schimb, Mihai Stoichiță, a anunțat că nu se pune problema ca Edi Iordănescu să plece.

”O să rămână, stați liniștiți. O să avem și un Iordănescu și un Hagi într-un Campionat Mondial, de ce nu? Cred că suntem singura echipă din lume care avem familii care dau antrenori și jucători consecutivi la echipa națională. Mai avem și familia Lucescu, doar că ei nu au fost lângă echipa națională în ultimul timp”, a spus Mihai Stoichiță, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed