Florinel Coman nu s-a mai abținut! Cum poate câștiga FCSB titlul. Vedeta lui Elias Charalambous a făcut planul

Florinel Coman nu s-a mai abținut! Jucătorul vicecampioanei României a spus cum poate câștiga FCSB titlul de campioană. Vedeta lui Elias Charalambous a făcut planul pentru actualul sezon.

Florinel Coman (25 de ani) are speranța că va reuși să câștige un titlu de campion cu formația lui Elias Charalambous, asta chiar în actualul sezon.

Florinel Coman nu s-a mai abținut

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, Coman a vorbit despre strategia pe care ar trebui să o pună în aplicare roș-albaștrii pentru a câștiga trofeul Superligii.

„Eu cred că în play-off se va da bătălia. Contează foarte mult și la ce diferență se va încheia campionatul regulat. Sper să intrăm cu un avantaj important și să ne menținem acolo, să facem un play-off mai bun decât precedentele.

Suntem un grup care muncește de dimineața până seara, avem cele mai bune condiții din România. Să sperăm că am ajuns la maturitatea necesară, dar vedem ce va fi”, a afirmat Florinel Coman, potrivit Digi Sport.

Florinel Coman: „E un vis devenit realitate”

De altfel, vedeta de la FCSB a vorbit și despre derby-ul cu Dinamo, meci care va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

„Un derby incendiar, cum au fost toate derby-urile. Sperăm să ieșim victorioși. Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, dar cred că putem aduce cele trei puncte.

Este bine că jucăm pe Arena Națională, cunoaștem terenul, e ca și cum am juca acasă. Cred că suntem favoriți, dacă ne uităm la clasament, dar în derby nu contează locurile din clasament.

De la începutul săptămânii se fac știri pe derby, se dau rezumatele, e o anumită presiune, dar e frumos, de asta te-ai apucat de fotbal, să joci asemenea derby-uri.

Îmi pare rău că Tavi s-a accidentat, știu cât de mult își dorea să joace acest derby. Sper să se întoarcă mai puternic decât a fost.

Ne prinde bine derby-ul, trebuie să legăm victoriile pentru a ne atinge obiectivul. Vine într-un moment bun, mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat la națională, e un vis devenit realitate”, a mai declarat Florinel Coman.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed