Florin Prunea a spus adevărul! Probleme mari în Superliga. Va iesi un mare scandal

Florin Prunea a spus adevărul despre sistemul VAR din România! Probleme mari în Superliga. Va iesi un mare scandal. Fostul mare portar a dat startul unui atac dur la adresa celor de la FRF.

Florin Prunea, în război deschis cu arbitrii! Dezvăluire de ultimă oră a fostului portar al Generației de Aur.

Florin Prunea a spus adevărul!

Florin Prunea a prezentat o nouă ipoteză în ceea ce privește sistemul de VAR din România.

Fostul portar al Generației de Aur a mărturisit faptul că forul de la Nyon a folosit sistemul legat de arbitraj, cel achiziționat de către Federația Română de Fotbal, pentru un meci care a aparținut preliminariilor EURO 2024.

Mai mult de atât, actualul observator UEFA consideră că sistemul a mers ca pe roate și nu înțelege care este diferența față de campionatul intern, acolo unde deciziile sunt luate extrem de greu.

”Am fost acum câteva zile la Serbia – Bulgaria. Și VAR-ul din România a fost acolo. UEFA a vorbit cu băieții de aici și a cerut ca sistemul să meargă acolo.

Știi în câte secunde s-au luat toate deciziile, s-au tras toate liniile? Incredibil. Și am întrebat și eu, ‘băi, care e problema? De ce când veniți la Serbia – Bulgaria se întâmplă ce se întâmplă, nu sunt niciun fel de probleme și le trageți atât de repede?’.

‘Păi nu le tragem noi, Florine. Arbitrii le trag, care sunt acolo. Fără niciun fel de probleme’.

Până acum, toți spuneau că în România avem cel mai ieftin sistem. Nu e adevărat, eu acum m-am convins, am fost de față. Nu e adevărat. Problema este ori de instruire, ori de … nu vreau să mă gândesc la altceva!”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Laude la adresa lui Horațiu Moldovan

România s-a calificat la Campionatul European din Germania! Tricolorii s-au clasat pe primul loc în clasamentul Grupei I și sunt în urna a doua valorică la tragerea la sorți, care se va desfășura la Hamburg, pe data de 2 decembrie.

Horațiu Moldovan a demonstrat că merită să fie titulari, iar Florin Prunea a fost șocat de calitățile de care a dat dovadă portarul celor de la Rapid, atât în meciul cu Israel, dar mai ales în cel împotriva elvețienilor.

”Mai e ceva de comentat? Mi-a lăsat băiatul ăsta impresia în seara asta că pot să plece cinci de la centrul terenului cu el singur și nu primește gol. A închis poarta, a pus, așa, un fermoar și a zis…

Și un sfat pentru Rapid, căutați-vă portar, că e groasă. Avem echipă națională. S-a construit cu răbdare, cu pricepere. Edi Iordănescu a fost o alegere fantastică a Federației Române de Fotbal!”, a declarat Florin Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed