Atac devastator la adresa lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera, umilit din cauza lui Irinel Columbeanu: ”E semn de la Dumnezeu”

Atac devastator la adresa lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera, umilit din cauza lui Irinel Columbeanu. Adevăratul motiv pentru care omul cu banii de la FCSB a ajuns să fie arătat cu degetul.

Avertisment categoric la adresa lui Gigi Becali! Irinel Columbeanu, mărul discordiei. Pentru ce a fost taxat patronul vicecampioanei.

Atac devastator la adresa lui Gigi Becali!

În contextul în care Irinel Columbeanu, cunoscutul milionar român, a ajuns la azil fără a mai deține venituri semnificative, Gigi Becali a avut o reacție surprinzătoare, ironică pe alocuri.

Omul cu banii de la FCSB a transmis că iubitele fostului milionar sunt persoanele care sunt cele mai în măsură să ajute în astfel de situații neplăcute.

Afirmațiile lui Becali nu au fost privite cu ochi buni. Din contră, omul de afaceri a fost pus la zid pentru lipsa de interes față de teribila întâmplare din viața colegului de breaslă.

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, a susținut că accidentul în care a fost implicat Gigi Becali, recent, a fost o ”răsplată” de la Dumnezeu, pentru atitudinea injustă pe care a abordat-o în vederea cazului lui Columbeanu.

“Ați văzut ce a pățit Gigi Becali cu accidentul de mașină? Acela e un semn de la Dumnezeu, un avertisment, ca să nu mai judece un om care a pierdut tot. Ce l-a mai judecat pe Columbeanu într-un interviu!”, a comentat Mariana Moculescu.

Irinel Columbeanu primește o pensie de 1.900 lei lunar și ar dori să fugă din azilul pe care nu și l-ar mai permite să îl plătească, conform fanatik.ro.

„Nu știu cât va mai sta aici. Eu nu pot să divulg problemele lui interne. Irinel Columbeanu m-a rugat să nu mai comunic situația lui personală. Dacă îl ajută cineva sau nu, nu pot să spun. Dumnealui s-a supărat. Au apărut unele informații care nu i-au convenit. Eu îi respect decizia!”, a declarat patronul azilului din Ghermăneşti, Ion Cassian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed