Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Mihai Stoica. Ce se întâmplă cu selecţionerul

Pleacă Edi Iordănescu de la echipa naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Mihai Stoica. S-a aflat ce se întâmplă cu selecţionerul la scurt timp după ce a calificat România la Campionatul European din 2024. Managerul FCSB a dat toate detaliile.

Mihai Stoica a spus adevărul! S-a decis viitorul lui Edi Iordănescu. S-au aflat toate planurile selecționerului.

Dezvăluiri de ultimă oră ale lui Mihai Stoica!

Edi Iordănescu a calificat România la EURO 2024. Tricolorii au reuşit să termine pe prima poziție în clasamentul Grupei I!

Mihai Stoica a analizat parcursul românilor în cadrul acestei campanii de calificare. A vorbit despre o posibilă retragere a lui Edi Iordănescu, de pe banca tehnică a echipei naționale.

Managerul FCSB susține că selecționerul ar merita din plin o prelungire de contract din partea oficialilor FRF.

„Depinde ce oferte va avea şi Edward Iordănescu pe masă. Poate să fie o ofertă de prelungire a contractului, poate să fie o ofertă de la Al Hilal, nu putem şti niciodată.

Eu m-aş gândi să-i prelungesc contractul, de ce nu?”, a declarat Meme Stoica, la Orange Sport.

”Românii să fie mândri de echipa lor!”

„Nu au fost momente uşoare, nu sunt supărat pe critici, mergem mai departe. Contează că închidem o campanie fabuloasă, fără înfrângere. Am încredere în absolut toţi. Pentru mine a fost o responsabilutate enormă pe care am resimţtit-o în faţa acestor spectatori. Trebuie să analizăm bine ce am făcut, când au fost analize şi corecţii, ne-am dezvoltat.

Am construit totul cu jucătorii mei. Important e ca suporterii să fie alături de echipa naţională. Românii să fie mândri de echipa lor. Uniţi suntem tot timpul mai puternici!”, a spus selecționerul, după calificare.

România a terminat campania de calificare fără înfrângere, pe primul loc în clasamentul Grupei I. De asemenea, tricolorii se află în urma a doua valorică la tragerea la sorți, care va avea loc la Hamburg, pe data de 2 decembrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed