Vedeta lui Edi Iordănescu are tupeu! Anunţul făcut înainte de EURO 2024. Ce obiectiv uriaş are naţionala

Vedeta lui Edi Iordănescu are tupeu! Horațiu Moldovan a făcut un anunţ înainte de EURO 2024. S-a aflat ce obiectiv uriaş are naţionala României la turneul final din Germania. Portarul selecționatei țării noastre are ambiții mari.

Reprezentativa României își va afla adversarele de la EURO 2024 pe data de 2 decembrie, atunci când va avea loc tragerea la sorți ce va fi organizată la Hamburg, Germania.

Vedeta lui Edi Iordănescu are tupeu

Selecționata țării noastre a fost repartizată în urna a doua, grație victoriei din partida cu Elveția, scor 1-0, în urma căreia România și-a păstrat prima poziție în Grupa I.

Horațiu Moldovan, portarul primei reprezentative, cel care a reușit să impresioneze în duelul cu Elveția, dă dovadă de mult optimism, căci acesta speră ca echipa lui să acceadă în semifinalele turneului final.

„Aș vrea să întâlnim granzi în fazele eliminatorii. Eu mă gândesc la semifinale. Sper să ajungem cât mai departe.

Eu cred că am demonstrat. Nu avem nicio înfrângere în această campanie. Elveția e o echipă din primele 10 ale lumii, deci ne putem bate cu oricine. Nu avem la fel de multă calitate ca ei, dar am demonstrat că împreună putem.

Pentru mine cred că a fost cel mai emoționant moment de când m-am apucat de fotbal. Pe lângă că are Andra o voce extraordinară, parcă eram într-un film să văd cum tot stadionul cântă imnul național. Le mulțumim și sper să avem rezultate în continuare și să-i facem fericiți”, a afirmat Horațiu Moldovan, potrivit Digisport.

Componența urnelor pentru EURO 2024

Urna 1

Germania
Portugalia
Franța
Spania
Belgia
Anglia

Urna 2

Ungaria
Turcia
Danemarca
Albania
România
Austria

Urna 3

Olanda
Scoția
Slovenia
Slovacia
Cehia
Croația

Urna 4

Italia
Serbia
Elveția
Câștigătoare play-off A (Polonia favorită)
Câștigătoare play-off B (Ucraina favorită)
Câștigătoare play-off C (Grecia favorită).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed