Mihai Stoica şochează pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru Edi Iordănescu. Ce este obligat să facă selecţionerul

Mihai Stoica şochează pe toată lumea! Mesaj incredibil pentru Edi Iordănescu. Ce este obligat să facă selecţionerul. Propunere pe ultima sută de metri pentru reinventarea lotului naționalei.

Mihai Stoica, analiză concretă a jucătorilor de la națională! Cine ar putea să se impună la EURO 2024. A spus clar.

Mihai Stoica şochează pe toată lumea!

Mihai Stoica a încercat să ilustreze un lot ideal pentru deplasarea tricolorilor la Campionatul European din Germania.

Managerul FCSB este de părere că Vlad Chiricheș, 34 de ani, ar avea șanse să devină o piesă de rezistență în lotul lui Edi Iordănescu, la EURO 2024.

Chinuit de o serie de accidentări, Chiricheș a avut parte de selecții importante în cadrul primei reprezentative, în prezent, reușind să bifeze 76 de apariții sub tricolor.

Componentul vicecampioanei urmează să fie operat curând din cauza unei rupturi musculare suferite în timpul partidei cu UTA Arad, în luna august a acestui an.

Deși va avea nevoie de o perioadă de recuperare strictă, MM este de părere că internaționalul va prinde lotul naționalei pentru competiția din vară.

„Subliniază-l pe Chiricheș (n.r. – în lotul pentru EURO), că se operează miercuri și va fi bine. Se operează la Turku, în Finlanda. În mod normal ar trebui să joace play-off-ul. Dacă va fi 100%, nu cred că se pune problema (n.r. – să nu fie convocat)”, a afirmat Mihai Stoica la OrangeSport.

Revenire în martie 2024

Tratat în Finlanda, la clinica Urheilu Mehiläinen din Turku, Vlad Chiricheș a primit cu greu vestea intervenției chirurgicale.

Jucătorul va trebui să fie supus unui repaus obligatoriu.

Oficialul FCSB a anunțat că revenirea lui Vlad va fi posibilă, cel mai probabil, abia la începutul play-off-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed