Pleacă Edi Iordanescu de la națională?! Dezvăluiri de ultimă oră ale selecționerului. Ce a vorbit cu Răzvan Burleanu

Pleacă Edi Iordanescu de la națională?! Dezvăluiri de ultimă oră. Selecționerul a spus în cadrul unei conferințe de presă ce a discutat cu Răzvan Burleanu.

Naționala României este calificată la EURO 2024 și are nevoie de o remiză în ultimul meci din preliminarii pentru a încheia Grupa I pe prima poziție. România – Elveția se joacă marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Pleacă Edi Iordanescu de la națională?

Edi Iordanescu a ținut să lămurească lucrurile înaintea ultimul meci din preliminariile EURO 2024. Acesta a dezvăluit ce a discutat cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Iordănescu jr. a preluat naționala în ianuarie 2022. A avut contract până la finalul grupei din Liga Națiunilor. În octombrie același an înțelegerea s-a prelungit până la finalul preliminariilor EURO 2024. Astfel, marți seara, după meciul cu Elveția, contractul lui Iordănescu ajunge la final. Are însă o clauză de prelungire automată până pe 14 iulie 2024, data la care se încheie Campionatul European din Germania.

„Vreau să mulțumesc celor care au crezut în noi, în mine, în echipa națională. Acum nu am avut timp să mulțumesc celor care mi-au dat mesaje. Mulțumesc pe această cale tuturor. E un moment zero pentru fotbalul românesc. Dacă vom învăța să lucrăm în echipă, fotbalul va crește.

Contractul meu nu contează. Nu e un subiect. Are zero importanță. Cei din conducerea FRF vor merge cu mine la EURO, pentru că s-a prelungit. Ce urmează după contează prea puțin acum. Președintele a dorit continuitate și după Liga Națiunilor și ce a zis acum nu e o surpriză. I-a mulțumit pentru încredere. A contat enorm încrederea primită. Și mai mult decât orice a contat că mi-a dat mână liberă totală.

Spre rușine mea, nu am găsit timpul ca înainte de meciuri să-l informez de echipa de start și despre planurile mele. Niciodată nu m-a întrebat de ce e un jucător și de ce nu altul, niciodată nu mi-a sugerat să vină altul sau nu. De multe ori a aflat lotul în ultima clipă, Niciodată nu m-a criticat după un joc, nici în public, nici în privat. Mereu a venit alături de noi”, a spus selecționerul României în cadrul conferinței de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed