Dumitru Dragomir ‘a spart banca’! Suma uriaşă pe care a câştigat-o după calificarea la EURO 2024. Chiar fostul şef LPF a făcut totul public

Dumitru Dragomir ‘a spart banca’! Suma uriaşă pe care a câştigat-o după calificarea la EURO 2024. Chiar fostul şef LPF a făcut totul public. Știa de la bun început că echipa lui Edi Iordănescu o să reușească.

Fostul președinte al LPF a dezvăluit suma pe care acesta a încasat-o datorită calificării României la EURO 2024, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1.

Dumitru Dragomir ‘a spart banca’! Chiar fostul şef LPF a făcut totul public

Dumitru Dragomir a declarat că s-a uitat cu bucurie la meciul cu Israel, ba chiar a băut „un păhărel”, la finalul meciului pentru a sărbători.

„Am sărbătorit acasă. Am băut un păhărel mic de afinată la 12 noaptea în cinstea calificării. Urmărește ce am zis la tine în emisiune înainte și atunci într-adevăr sunt oracol”, a spus acesta la Fanatik.

Fostul președinte al LPF era convins că naționala va câștiga, chiar dacă începutul de meci a fost unul dezastruos.

„Am vorbit în permanență cu fiu-miu și am făcut pariu că bate. Acum îl încasez. Trebuie să dea o masă la prânz acuma pentru că i-am spus că batem când ăia conduceau cu 1-0. Întrebă-l. Jur.

Mi-a plăcut ideea tactică a lui Edi Iordănescu. Adică pressing în jumătatea lor de teren, a băgat jucători cu capacitate de efort mare. N-a mai mers pe jucători tehnici și pe floricele, ci pe jucători care pot alerga. Drăguș ăsta are trei plămâni. Pentru prima dată când am văzut să nu lase loc de întors”

„Edi e cu picioarele pe pământ”

„Pressing-ul foarte avansat, foarte arțăgoși, ca să nu spun altfel. A fost pentru prima dată când am văzut și eu echipa națională să nu lase loc de întors. E ca atunci când ești epuizat în ring și tot te gândești să îi dai un pumn să cadă. Ca Rocky.

(nr. meritul lui Edi Iordănescu) 100%. Categoric. Și a echipe să știi. Stoichiță l-a pus. Stochiță a insistat. Eu, tu și mulți am fost de partea lui de la început. Edi e cu picioarele pe pământ. Domne, împotriva a foarte mulți antrenori șmecheri, profesioniști, care n-au văzut bine alegerea echipei.

Bine, grupa n-a fost grozavă, de ce să… dar domne, nu contează. Edi a calificat echipa. Rămâne în istorie și el și taică-su. Bine, cum e conducerea federației acum s-ar putea peste câțiva ani nici să nu îi dea voie în stadion. Nici lui Edi, nici lui taică-su. Nici nu-l mai primesc.

Dacă face asta îmi stric total impresia despre el. El trebuie să dea dreptate la toată lumea. În diplomație și în viața politică a omenirii nu poți să mulțumești pe toată lumea, iar pe puhoi numai cu rezultate. Ori le dai pensii bune, ori le creezi niște facilități pentru că altfel te mănâncă precum animalul”, a mai declarat Dragomir pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed