Adversarii tricolorilor se revoltă! Scandal uriaş în Elveția. Totul a devenit public înaintea meciului

Adversarii tricolorilor se revoltă! Scandal uriaş în Elveția. Totul a devenit public înaintea meciului din cadrul preliminariilor EURO 2024. Rivala nu concepe o înfrângere în fața elevilor lui Iordănescu.

Fanii din Elveția pun presiune pe prima reprezentativă! Nu acceptă scenariul cu o posibilă înfrângere în fața românilor.

Scandal uriaş în Elveția!

Elveția nu acceptă eșecul în cadrul acestei campanii de calificare la EURO 2024!

România îi va înfrunta pe elevii lui Yakin Murat pe data de 21 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională!

Jurnaliștii elvețieni au analizat prestațiile primei reprezentative și speră ca Elveția să se impună în ultimele două etape, orice altfel de rezultat fiind considerat o rușine.

„Chiar dacă și locul secund duce la Campionatul European, orice alt deznodământ în afară de câștigarea grupei de calificare ar fi o rușine pentru naționala Elveției.

După ce a fost repartizată în grupa I ne-am fi așteptat la numeroase puncte, însă am înregistrat patru victorii și patru remize, astfel că prima urnă valorică la tragerea la sorți pentru EURO 2024 nu mai este accesibilă, chiar dacă vom câștiga grupa. Motivul? Cel puțin alte cinci echipe vor termina cu mai multe puncte preliminariile!”, au scris jurnaliștii publicației Blick.

Elveția se va duela, de început, cu reprezentativa lui Kosovo, sâmbătă seară, de la ora 21.45.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed