Gică Hagi se va enerva cumplit! Decizia de ultimă oră a lui Edi Iordănescu. S-a aflat înaintea meciului Israel-România

Gică Hagi se va enerva cumplit! Decizia de ultimă oră a lui Edi Iordănescu. S-a aflat înaintea meciului Israel-România care poate duce naţionala noastră la EURO 2024. Meciul decisiv este în această seară, de la ora 21.45, în Ungaria.

Gică Hagi va face scandal după ultima decizie a lui Edi Iordănescu. Selecţionerul ar fi lăsat mai mulţi jucători în afara lotului.

Gică Hagi se va enerva cumplit!

Edi Iordănescu a luat o decizie radicală înaintea meciului din această seară, Israel – România. Se pare că selecționerul echipei naționale a renunțat la 4 jucători pentru duelul din Ungaria, care poate duce naţionala României la EURO 2024.

România se va duela cu Israel în această seară, de la ora 21:45. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45.

Oficialii UEFA au publicat lotul de jucători pentru partida dintre Israel și România. Astfel, potrivit listei respective, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui Bogdan Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu și Florin Tănase. Cei 4 fotbaliști vor vedea din tribună partida care poate duce România la Campionatul European din 2024.

Andrei Artean, de la Farul, fusese convocat, în premieră, de către selecţioner la naţionala României. Totuşi, acesta nu va avea loc nici măcar în lotul lărgit pentru meciul din această seară, contra Israelului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed