Cine transmite meciul Israel-România. Duelul unei generaţii pentru tricolorii lui Edi Iordănescu. Partida care ne duce la EURO 2024

Cine transmite meciul Israel-România. Duelul unei generaţii pentru tricolorii lui Edi Iordănescu. Partida care ne duce la EURO 2024. În această seară, de la ora 21.45, tricolorii au meciul decisiv, în Ungaria.

România lui Edi Iordănescu îşi joacă marea şansă a calificării la EURO 2024. În această seară, în Ungaria, poate pune punct eşecurilor.

Cine transmite meciul Israel-România

S-a aflat cine transmite meciul Israel-România. Partida va avea loc în această seară, de la ora 21:45, în Ungaria, pe Pancho Arena. Pentru “tricolori” va fi cel mai important duel din preliminariile pentru calificarea la Euro 2024. Astfel, România are șansa de a se califica la Campionatul European din Germania.

Duelul dintre cele două echipe naționale va fi transmis de Prima TV. Aceștia au avut drepturile de televizare împărțite cu cei de la Antrena. Fiecare post a avut dreptul la câte 5 meciuri ale echipei naționale a României. Ultima partidă cu Elveția va putea fi urmărită pe Antena 1.

Costi Mocanu și Emil Grădinescu vor comenta partida. Cei doi vor analiza înainte de partida Israel – România și după aceasta toate momentele împreună cu Florin Răducioiu și Viorel Moldovan. În schimb, pentru ultimul meci de pe Antena 1, Felix Drăghici și Andrei Rădulescu vor comenta întâlnirea cu Elveția. Iar Gică Popescu va analiza momentele partidei.

Soartaa calificării este foarte simplă. Avem două variante din 3 la meciul direct cu Israelul de sâmbătă, adică victoria sau egalul. Cu minim un punct obținut la Felcsut, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor merge la Euro 2024 indiferent de rezultatele înregistrate în ultima etapă.

Dacă vom pierde contra Israelului, care va veni la doar un punct în spatele nostru înaintea ultimei etape, va fi complicat. Noi vom juca pe teren propriu cu Elveția, în timp ce ei se vor deplasa în Andorra, un meci mult mai ușor.

În aceste condiții, variantele calificării sunt următoarele:

România merge la Euro cu o victorie în fața Elveției, indiferent de ce face Israel în Andorra;

România se califică și cu un egal contra Elveției, cu condiția ca Israel să nu câștige în Andorra;

„Tricolorii” se pot califica la turneul final chiar și în cazul unui eșec cu Elveția, dar numai dacă Israel pierde în Andorra;

Dacă România nu câștigă cu Elveția, iar Israel bate în Andorra, atunci pierdem calificarea la Euro 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed