Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolori! Edi Iordanescu nu s-a mai abținut. Ce a spus înaintea meciului cu Israel

Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolori. Elevii lui Edi Iordănescu au ajuns în această seară la Budapesta.

Au fost obligați să se cazeze la același hotel la care au stat și înaintea meciului cu Belarus, asta deși a fi dorit să stea mai aproape de stadion.

Dezvăluiri de ultimă oră despre tricolori

Naționala României a ajuns în această seară la Budapesta.

„După un drum de aproximativ 3 ore, din care o oră cu avionul, Echipa Națională a ajuns la Hotelul Hilton din capitala Ungariei, unde va fi cantonată pentru meciul cu Israel, programat sâmbătă, 18 noiembrie”, se arată pe FRF.ro.

Foto. FRF.ro

Tricolorii ar fi preferat să stea la un hotel lângă Felcsut, dar nu au putut din cauza elvețienilor, care au eliberat camerele foarte târziu.

Edi Iordănescu a anunțat la conferința de presă că este convins că România se va califica la turneul final.

“Meciul cu Israel este decisiv şi nu trebuie să ne ferim de realitate. Dar noi am făcut ca acest meci să fie decisiv, ăsta este adevărul. Noi am câştigat această şansă prin tot ceea ce am făcut în această campanie, prin fiecare meci, în fiecare minut. Este un moment pe care l-am căutat şi l-am aşteptat, iată că l-am găsit.

Cu siguranţă, poate fi un meci de totul sau nimic, şi, când duci o campanie fără înfrângere, şi ajungi să depinzi de un alt rezultat, nu e confortabil. Asta face ca presiunea să fie una imensă. Va fi un meci cu încărcătură emoţională foarte mare, dar grupul este pregătit”, a declarat Iordănescu.

România joacă cu Israel, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Trei zile mai târziu, elevii lui Iordănescu încheie preliminariile pentru Euro 2024 cu meciul pe teren propriu în fața Elveției.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed