Scandal uriaş în circuitul WTA! Rivala Simonei Halep se revoltă. Atac devastator la adresa şefilor tenisului

Scandal uriaş în circuitul WTA! Rivala Simonei Halep se revoltă. Atac devastator la adresa şefilor tenisului.

În ultima perioadă, tot mai multe jucătoare de tenis sunt nemulțumite de ceea ce se întâmplă în tenis și și-au exprimat nemulțumirile.

Scandal uriaş în circuitul WTA

Mayar Sherif (27 de ani), care se află pe poziția 59 în WTA, este furioasă din cauza șefilor din tenis și i-a atacat dur într-o conferință de presă. Egipteanca susține că ceea ce se întâmplă în tenisul feminin nu este în regulă.

Sherif este nemulțumită de cum a fost structurat turneul de la Colina, Chile. Aceasta spune că jucătoarele care preferă suprafețele rapide sunt favorizate.

„Adevărul este că WTA trebuie să îmbunătățească calendarul pentru a avea mai multă varietate! Este evident că turneele pe zgură devin din ce în ce mai puține și nu este corect pentru varietatea jocului. Nu se poate ca majoritatea fetelor din WTA să joace doar într-un fel. Zgura este aproape peste tot în lume, mult mai multă decât iarba. Dar se joacă tot mai puțin pe zgură și mai mult pe iarbă”, a spus Mayar Sherif, potrivit jurnalistului Juan Ignacio.

Fosta colegă a Simonei Halep nu s-a oprit.

„Chiar nu înțeleg asta, pentru că ar fi bine ca tenisul să aibă varietate în ceea ce privește jucătorii.

ATP-ul o face destul de bine, există întotdeauna un sezon mare pe zgură înainte de Indian Wells și, de asemenea, după Wimbledon. Pe zgură, anul viitor, în acele intervale este doar un turneul WTA 500, doar unul! Unul 250 în Columbia și altul în Maroc, le pot număra pe degetele de la o mână.

Cum e posibil!? WTA trebuie să ofere aceleași oportunități pentru o fată care a fost numărul 1, de exemplu Naomi Osaka, care joacă bine pe hard. Dar și pentru o fată care se simte mai bine pe zgură. Sunt jucătoare care se descurcă foarte prost pe zgură, dar rămân în Top 10 doar evoluând pe hard. Reciproca nu este valabilă. Pentru că se joacă doar o lună și jumătate pe zgură”, au fost declarațiile dure ale egiptencei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed