Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţul care îl va înfuria pe Adrian Mititelu. Totul s-a aflat în direct

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Anunţul care îl va înfuria pe Adrian Mititelu. Totul s-a aflat în direct, la câteva zile după victoria de pe Arena Națională, împotriva oltenilor. Reorientează totul.

Gigi Becali face legile în Bănie! Sfat de ultim moment pentru Adrian Mititelu. Cum ar putea rezolve declinul formației.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

FCSB  a avut un start de retur victorios! Vicecampioana s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FCU Craiova, duminica trecută, pe Arena Națională.

Florinel Coman și Darius Olaru au fost cei care au asigurat cele trei puncte roș-albaștrilor, în minutul 9, respectiv 13 al partidei. Formația din Bănie a înscris prin Vladislav Blănuță, în minutul 65, din pasa lui Bahassa.

Gigi Becali a făcut o analiză detaliată asupra deciziilor care s-au luat, în ultima perioadă, în cadrul echipei lui Adrian Mititelu.

Omul cu banii de la FCSB a subliniat problemele din lotul craiovean, mai ales deciziile greșite din cadrul partidei etapei 16# din Superliga. „Aici au greșit ei, că l-au scos pe Bahassa. Singurul lor jucător. Au greșit că trebuiau să joace cu Achim de la început. Ce să faci, pentru că echipa aia fără Achim nu are nicio busolă. Asta nu înțelege Mititelu.

Băi, fără Achim nu ai cum să joci tu, pentru că nu are busolă echipa ta fără el. Și Baeten ăla e fotbalist. El pe fotbaliștii cei mai buni, care îi leagă echipa, nu îi bagă. Mie îmi place Baeten. M-a întrebat cineva dacă vrem să îl luăm pe Bahassa.

Am zis că nu dau bani pe el, pentru că nu știu cât dau. Păi, pot să îl iau gratis. De ce să dau? (n.r. Vă place Bahassa?) Nu știu, domne. Nu mai țin minte!”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

FCSB se va duela cu Dinamo, pe data de 26 noiembrie, de la ora 20.30, partidă ce se va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed