Drama uriaşă a lui Cristi Borcea! Suma uriaşă pierdută de fostul şef al lui Dinamo. Dezvăluiri dureroase ale milionarului

Drama uriaşă a lui Cristi Borcea! Suma uriaşă pierdută de fostul şef al lui Dinamo. Dezvăluiri dureroase ale milionarului la ani distanţă după ce s-a retras din fotbalul românesc.

Cristi Borcea s-a decis să dea cărţile pe faţă. A dezvăluit cum a făcut bani, dar şi cum a pierdut o sumă uriaşă.

Drama uriaşă a lui Cristi Borcea!

Fostul şef al lui Dinamo spune că nu a avut niciodată probleme cu banii. Totuşi, a trecut prin două momente ale vieții în care a pierdut tot ce strânsese. A început să facă avere de pe vremea fostului regim comunist condus de Nicolae Ceaușescu.

Borcea a și spus cu câți bani l-a prins Revoluția. ”Eu am intrat în acest domeniu pe timpul lui Ceaușescu. Încă de atunci am fost gestionar de butelii. Asta a fost afacerea mea, iar voi râdeați de mine… Am fost la Procesul Etapei și niște fete mi-au adus butelii și am spus că nu îmi este rușine, că de aici îmi fac banii.

M-a prins Revoluția cu 512.000 de lei în tapițeria mașinii. Nu aveai unde să-i ții! Atunci dacă te prindea primeai închisoare pe viață, că spuneau că ai subminat economia națională. Nu aveam probleme financiare în familie. Tata lucra la Antefrig și aveam de toate. Și mașină, și televizor color…

Când a venit Țălnar la mine în casă, după anii 90, și am deschis biblioteca, a văzut că nu am cărți, ci bani. Țălnar a ieșit din casă! Mă întreba dacă nu am spart o bancă!”, a declarat Cristi Borcea, în podcastul „Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu”.

Borcea a vorbit deschis despre toate afacerile care i-au mărit averea. Spune că mereu a lucrat legal, motiv pentru care a și pierdut foarte mulți bani. ”Au fost două momente în viața mea când am rămas fără bani. Prima oară la Caritas, în 1992 sau 1993, când am băgat multe sute de mii de dolari, iar atunci am vândut ce mai aveam de valoare și am luat-o de la început cu buteliile.

Al doilea moment a fost când am adus țigări, iar atunci am pierdut 500.000 de dolari, că atunci se aduceau multe țigări de contrabandă și eu am lucrat legal. Eu îl luam cu 270 de lei pachetul era în piață cam 100 de lei”, a mai spus Borcea.

Cristi Borcea are o avere estimată la aproape 90 de milioane de euro, potrivit celor de la Forbes.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed