Florin Prunea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Scandal uriaş înaintea meciurilor decisive pentru EURO 2024

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu. Scandal uriaş înaintea meciurilor decisive pentru EURO 2024. S-a aflat detaliul care l-a neliniștit pe fostul mare portar.

Florin Prunea nu s-a mai abținut! A dat de pământ cu șefii FRF. A devoalat cele mai mari probleme, chiar înaintea partidelor cu Israel și Elveția.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

România va lua parte la ultimele două dueluri care vor încheia această campanie de calificare la EURO 2024, și anume cu Israel și Elveția, pe data de 18, respectiv 21 noiembrie, de la ora 21.45.

Florin Prunea a analizat demersul echipei naționale până în prezent, fiind de părere că rezultatele tricolorilor din cadrul acestei campanii au fost pur întâmplătoare și că FRF este de vină pentru neperformanțele României din trecut.

Mai mult, în contextul înlocuirii lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a naționalei cu Laszlo Boloni sau Dan Petrescu, Prunea spune că Federația nu are nicio scuză pentru refuz, argumentul lui Răzvan Burleanu în ceea ce privește salariile mari fiind invalid.

„(n.r. despre Ladislau Boloni) În primul rând că nu a fost dorit. Ne aducem aminte cu toții circul care a fost cu numirea selecționerului, cu poze făcute de paparazzi pe la Salonic… Cu Răzvan au fost la Salonic, cu Petrescu au fost la Cluj…

De fațadă, bineînțeles! Sigur! Nu au fost doriți. Dacă tu îl vrei pe Dan Petrescu, te duci frumos, te înțelegi cu Dan Petrescu, așa face un președinte adevărat, plătești clauza de reziliere către CFR, cât era, 300 de mii. Mă înțeleg cu antrenorul, semnez, virez banii în cont și iau antrenorul! Dacă îl vrei…

”În jur de 10 milioane pe an..”

(n.r. cei de la FRF invocă faptul că nu au un buget suficient de mare pentru a plăti o astfel de clauză de reziliere) Nu au un buget destul de mare?! Banii care vin de la UEFA și de la FIFA sunt în jur de zece milioane pe an.

Te mai uiți la 300 de mii de euro când tu vrei să încasezi… Că acum la Europene te califici și încasezi câteva milioane bune. Mai lăsați primele alea de calificare pe care vi le dați între voi și puneți pentru antrenorul echipei naționale! Și ai un antrenor la echipa națională!

Acum, a ieșit cu Edi, dar ai avut garanția la început? Pe cine ai fi pus, sincer, pe Boloni sau pe Edi Iordănescu?”, a spus Florin Prunea, la ProSport.

România se va duela pe teren neutru cu Israel, sâmbătă seară, de la ora 21.45, pe Arena Pancho din Felcsut, Ungaria.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed