Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, deschide balul cu VAR! Bergodi promite spectacol la Arad, acolo unde deja partida e sold-out!

Lumea s-a înghesuit la Arad ca să prindă un bilet la Supercupa României CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, primul meci oficial al noului sezon. Supercupa e mâine, de la ora 20:30, iar partida e sold-out deja. Așteptarea e uriașă, mai ales că e primul meci cu sistemul VAR.

„Ne dorim să câștigăm acest trofeu, am privilegiul de a juca acest meci, care pe care, împotriva unei echipe foarte bune, care a câștigat 5 titluri in ultimii 5 ani. E normal că noi plecăm cu șansa a doua, pentru că ei, pe hârtie, au un lot valoric și numeric superior.

Și noi ne-am întărit, avem un lot bun și încercăm să facem un meci frumos și sper că și spectaculos, frumos pentru spectatori. Nu știu dacă e presiune pentru noi sau pentru ei. Noi nu avem nimic de pierdut.

Noi am scris istorie pentru acest club, e un club tânăr, născut în 2011 și faptul că am câștigat Cupa e un lucru foarte important. Acum jucăm această Supercupă fără presiune, vrem să ne distrăm, să jucăm bine, să facem un meci frumos, pentru suporteri. Eu sunt cu această idee, să le placă jocul spectatorilor”, a spus antrenorul câștigătoarei Cupei, Cristiano Bergodi.

Dacă Bergodi a promis distracție, Dan Petrescu a venit cu filosofia care-l caracterizează. Important e să câștigi, nu contează cum, a anunțat antrenorul campioanei.

”E un meci cu trofeul pe masă, când ai un trofeu în față și-l vezi sunt convins că orice jucător din lume își dorește să joace un asemenea meci. Nici nu contează cum joci, finalele se joacă să le câștigi. Degeaba ai ajuns într-o finală și o pierzi. Așa și acum.

Nu ne permitem să pierdem, vrem să câștigăm. Îi știm pe cei de la Sepsi, știm că au un lot fantastic, au adus jucători noi, în opinia mea, un club care nu poate pierde play-off-ul anul acesta, nu văd cum l-ar pierde. Au un antrenor pe care eu îl apreciez, de când a venit în România, ne respectăm reciproc.”, a spus și tehnicianul CFR-ului.

 

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed