Replica lui Dan Petrescu după ce a fost umilit în direct de Șumudică: `Or să răspundă rezultatele!`

Marius Șumudică a fost ca o adevărată furtună de vară, după remiza albă înregistrată de CFR Cluj la Erevan, cu vicecampioana Armeniei, în prima manșă a primului tur preliminar din Uefa Champions League.

S-a dezlănțuit la adresa tuturor, chiar și a colegului de breaslă Dan Petrescu, cel care, de fapt, l-a înlocuit toamna trecută, după ce a fost dat afară din Gruia cu bodyguarzi.

”Pyunik la noi în campionat la retrogradare nu la play-off. Le trebuia paşaport să treacă centrul terenului. Diferenţă mare de valoare, imensă. Nu vezi 5-6 pase legate, fără prospeţime. Nu sunt deloc răutăcios, spun ce văd. Depinde cum a pregătit echipa. Poate a încărcat mai mult fizic”, a tunat Şumudică, în direct la Digisport.

”Ne-o fi bătut naţionala Armeniei, dar ăştia nu au avut nicio ocazie. Azi au întâlnit un adversar super facil. Jucătorul cu nr. 14 care se ducea la ora 10 în curtea şcolii era plăcut, acolo la Şcoala Centrală, la Zoia Kosmodemiaskaia. CFR arată rău în acest moment. Se califică fără probleme.

Nimic special la noutăţile din lot. Nu au ieşit deloc în evidenţă. Nu înţeleg de ce nu e folosit Petrila, Roger e liniar. Fundaşul central a dat două lumânări şi vreo 3 în tribună. Dacă spunem de CFR că a jucat bine în seara asta şi că a practicat un fotbal de calitate, minţim poporul cu televizorul. Unii au laba piciorului umflată de la cât au degajat. La Mistrati nu ştiu ce i-a plăcut, poate tunsoarea”, a mai spus Şumudică.

Astăzi, Dan Petrescu a fost invitat să-i dea replica. ”Era totul bine până la întrebarea asta azi, că nu era polemică… Nu puteți fără polemică?”, i-a întrebat antrenorul campioanei zîmbind pe jurnaliști. Și a continuat.

”Voi știți că eu îi respect pe colegii mei, indiferent. Am mai fost atacat de alți colegi, nu-mi place să le răspund, or să le răspundă rezultatele. Restul…nu cred că voi, dacă vă certați între voi în presă, ar fi frumos.

Cred că și dumneavoastră vă respectați colegii, chiar dacă nu vă convine ce fac vreodată, mergeți înainte și… eu zic că așa e frumos, noi, între noi, antrenorii, să ne respectăm că așa e frumos, nu se devenim moderatori.

Eu îmi respect colegii, chiar dacă mă vor ataca, îmi voi face treaba în continuare.”, a spus Dan Petrescu.

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed