Dennis Man are Italia la picioare! Dezvăluiri incendiare despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Dennis Man are Italia la picioare! Dezvăluiri incendiare despre tricolor. Personajul care l-a lăudat pe sportivul român. Mesajul trebuie să ajungă urgent la urechile selecţionerului Edi Iordănescu.

Dennis Man, evoluții remarcabile în tricoul celor de la Parma! Ce îl recomandă pe tricolor. Calitățile sale au fost lăudate.

Dennis Man are Italia la picioare!

Mario Nicolae, fost manager sportiv la Dinamo, a analizat prestațiile lui Dennis Man din ultima perioadă. A tras o concluzie clară. Jucătorul celor de la Parma dă dovadă de perseverență și de calități greu de găsit la alți sportivi.

Actualul manager de la Vejle, din Danemarca, nu a uitat să-l menționeze și pe Valentin Mihăilă, coechipierul lui Man.

„(n.r. despre Dennis Man) A avut întotdeauna calitate, dar la fel ca Isaksen, unii jucători tineri se chinuie să se adapteze imediat. Când dai câteva milioane de euro pe un jucător, trebuie să ofere foarte mult.

Am vorbit și cu oficialii Parmei. Anul trecut a fost mai bine Mihăilă, iar acum este rândul lui Man. Sper să revenim și să vedem un jucător demn de Mutu, Chivu, Radu. Avem nevoie de ei în Romania pentru a ne ajuta fotbalul să crească!”, a spus Mario Nicolae, potrivit ParmaLive.

Desemnat jucătorul lunii octombrie în Serie B

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii octombrie. Tricolorul a primit în dar un portret și un mesaj special din partea Asociației Fotbaliștilor din Italia.

„A ajuns în Italia în ianuarie 2021, o achiziție importantă pentru Parma. Apoi echipa a retrogradat și contextul din jurul echipei și al lui s-a schimbat. Seria B este un campionat pe care nu ne putem permite să-l subestimăm. Echipa s-a luptat poate mai mult decât se aștepta, regăsindu-se sezonul trecut odată cu sosirea lui Pecchia. Performanța lui Man u început să crească împreună cu cea a echipei, mai ales în a doua jumătate a sezonului.

Se vorbea despre Man ca despre o certitudine. Președintele Stelei (n.r. FCSB) a declarat în trecut că a respins ofertele de la Roma și Fiorentina pentru el. Ajuns pe piața transferurilor din ianuarie 2021, el a reușit să adune două goluri și un assist în Serie A în doar câteva apariții.

În Serie B a fost fluctuant la Parma, dar creșterea sa a fost constantă, la fel ca și cea a echipei. Anul acesta, cu Pecchia pe bancă, Man a devenit de neoprit în flancul drept. Calitățile sale tehnice au fost întotdeauna evidente – netezimea controlului mingii sale, calitatea fotbalului său.

Anul acesta continuitatea sa se citește cu ușurință în cifrele sale: deja 6 goluri și 1 assist în 9 meciuri. Abia în luna octombrie, prima din carieră, în care arăta cu adevărat cum ar trebui să fie, a marcat 4 goluri – câștigând premiul AIC – Fotbalistul lunii în octombrie.

În noiembrie a marcat deja 2 goluri, în campionat și Cupa Italiei, și se dovedește din ce în ce mai mult a fi cel mai rău coșmar pentru fundașii stânga din Serie B!”, au notat italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed