Cea mai frumoasă handbalistă din România trăieşte visul american! Arată fabulos după retragerea din sport. Imagini şi dezvăluiri intime despre Ada Nechita / Foto

Cea mai frumoasă handbalistă din România trăieşte visul american! Arată fabulos după retragerea din sport. Viața cum numai În filme există. Imagini şi dezvăluiri intime despre Ada Nechita.

Ada Nechita, apariții de poveste pe străzile din Beverly Hills! Aniversare de 40 de ani în USA. A făcut furori pe rețelele de socializare.

Imagini şi dezvăluiri intime despre Ada Nechita!

Ada Nechita, una dintre cele mai apreciate handbaliste din istoria României, a zburat pe un alt continent și a uitat să se mai întoarcă! 

Frumoasa femeie a împlinit de curând minunata vârstă de 40 de ani și a sărbătorit într-un mod inedit. A purtat cel mai important accesoriu, un zâmbet larg, pe străzile din Beverly Hills, Los Angeles.

Blondina trăiește o poveste de dragoste alături de Daniel Dan, un milionar din Certeze, tatăl celor 3 copii ai săi.

Trecut cu peripeții pentru fosta campioană

În anii 2000, Ada a fost cea mai bună extremă dreapta din handbalul intern.

Sportiva născută în Băilești a cucerit bronzul cu prima reprezentativă la Europeanul din 2010 și la Campionatul Mondial din 2015. A participat la Jocurile Olimpice din Beijing alături de selecționata lui Gheorghe Tadici, dar și la Jocurile Olimpice 2012 cu formația lui Radu Voina.

A bifat 130 de partide purtând tricoul naționalei, în cadrul cărora a marcat 318 de goluri.

Blondina s-a retras din activitate în anul 2016, atunci când HCM Baia Mare, formație în cadrul căreia a fost legitimată, s-a desființat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed