Cine va câştiga titlul în Superliga. Surpriză uriaşă care tocmai a fost anunţată. Rapidul lui Cristiano Bergodi, direct vizată

S-a aflat cine va câştiga titlul în Superliga. Surpriză uriaşă care tocmai a fost anunţată. Rapidul lui Cristiano Bergodi, direct vizată. Fostul mare internațional a spus clar ce trebuie să facă giuleștenii.

Rapid se află pe poziția a treia în clasamentul din Superliga, cu doar trei puncte în spatele liderului FCSB.

S-a aflat cine va câştiga titlul în Superliga. Rapidul lui Cristiano Bergodi, direct vizată

Basarab Panduru este de părere că Rapid-ul are toate șansele să devină favorită la titlu, dacă patronii clubului vor investi în jucători noi în această perioadă de mercato din iarnă.

„Rapidul anul ăsta sare cineva peste ea doar dacă vrea ea, dacă nu mai aduce niciun jucător. Dacă Rapidul ăsta aduce jucători în iarnă, Rapidul are prima şansă la titlu, are cele mai mari şanse din toate timpurile”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Victor Angelescu a anunțat că Rapid urmează să primească încă un atacant, chiar dacă Juvhel Tsoumou doar ce a debutat pentru echipă la meciul cu Sepsi.

Albion Rrahmani revine la Rapid

În luna ianuarie ar urma să revină golgheterul Albion Rrahmani, care se recuperează după o operaţie, potrivit declarației făcute de Victor Angelescu la gsp.ro.

„Suntem în discuții de o lună sau două. Vrem să aducem unul sau doi jucători. Sperăm să definitivăm transferurile. Avem pe listă un atacant, dar vom vedea ce se va întâmpla cu Tsoumou și Soni. Îl mai avem si pe Rrahmani. Vedem ce va fi cu ei și dacă e, mai aducem un atacant.

Marius Ştefănescu nu cred că e de vânzare. Dacă nu e, nu are cum să fie o pistă. Dacă ar fi de vânzare… Se știe că am fost interesați de el și suntem interesați de el”, a declarat Victor Angelescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed