Cine transmite meciul Israel-Elveţia. Partida, crucială pentru calificarea la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Cine transmite meciul Israel-Elveţia. Partida, crucială pentru calificarea la EURO 2024. Edi Iordănescu trebuie să ştie. După ce au pierdut prima restanţă cu Kosovo, israelienii joacă miercuri seara şi a doua partida, contra Elveţiei.

Partida este una crucială şi pentru România lui Edi Iordănescu. Israel – Elveția, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, se joacă miercuri, de la ora 21:45. Partida va fi televizată pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Cine transmite meciul Israel-Elveţia

Meciul trebuia să aibă loc pe 15 octombrie, dar a fost amânat din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas. Disputa se joacă la Felcsut, pe stadionul „Arena Pancho”, cu o capacitate de 3.800 de locuri.

Este cel de-al doilea meci pentru echipa Israelului de la începutul războiului din Gaza, din urmă cu o lună. Partida se va disputa în prezenţa spectatorilor şi în condiţii de maximă securitate.

Israel a început cu stângul seria de 4 meciuri decisive pentru EURO 2024: 0-1 cu Kosovo. Rezultatul e perfect pentru România lui Edi Iordănescu, care e tot mai aproape de calificare.

Practic, dacă Israel nu câștigă cu Elveția, România va avea și varianta egalului în derby-ul de la Budapesta! Meciul din ultima etapă cu Elveția va mai conta doar pentru stabilirea urnelor pentru turneul final.

Situația se complică dacă Israel reușește să învingă Elveția. În acest caz, România ar fi obligată să câștige meciul direct de la Budapesta. Un egal nu ar mai fi suficient pentru calificare, iar totul s-ar decide în ultima etapă. Deși am avea două puncte în plus față de Israel, ei au meci cu Andorra. Noi înfruntăm Elveția, pentru care meciul ar putea deveni decisiv!

O victorie cu Elveția ne-ar califica, dar șansele reale sunt minime. Dacă Elveția o învinge pe Kosovo, atunci în ultima etapă și-ar permite un egal pe Arena Națională, rezultat care poate califica ambele echipe.

Am încheia grupa pe locul 2, la egalitate de puncte cu Israel, 18, unul sub Elveția. Cum rezultatele directe ar fi două egaluri, departajarea dintre România și Israel s-ar face la golaveraj (în acest moment +9 noi, -1 ei). Doar un scor fluviu cu Andorra ar putea trimite Israel la Euro în acest scenariu.

Următoarele meciuri:

15 noiembrie: Israel – Elveția (21:45)
18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed