Edi Iordănescu, dat de gol! Înţelegerea secretă a selecţionerului cu Gigi Becali. S-a aflat înaintea duelurilor decisive pentru EURO 2024

Edi Iordănescu a fost dat de gol! Înţelegerea secretă a selecţionerului cu Gigi Becali. S-a aflat înaintea duelurilor decisive pentru EURO 2024. Chiar patronul de la FCSB a dezvăluit ce a hotărât să facă în legătură cu naționala României.

Finanțatorul formației bucureștene i-a făcut o promisiune selecționerului Edi Iordănescu. Mai exact, Gigi Becali a decis să nu-și mai exprime opiniile în legătură cu naționala României.

Edi Iordănescu, dat de gol

În plus, patronul de la FCSB a spus că își dorește ca reprezentativa condusă de Edi Iordănescu să se califice la EURO 2024.

Anterior, după duelurile cu Belarus şi Andorra, Gigi Becali declarase că nu vrea ca tricolorii să se califice la turneul final din Germania, dat fiind că Darius Olaru nu fusese inclus de Edi Iordănescu în primul 11, conform Fanatik.ro.

„Eu cred că da, cred că ne calificăm și de pe locul 1. Așa ar trebui! Nici nu m-am interesat, nu mă mai interesează de echipa națională. Vreau să se califice echipa națională, pentru că acolo e Olaru și Coman și nu vreau să fiu împotriva copiilor mei. Nu mă mai interesează.

Mă bucur pentru Coman și Olaru, atât! Mă uit la EURO, dar nu e mare bucurie acum, nu mă interesează! Da, m-am considerat nedreptățit, așa e! Nu mai vreau să zic, că i-am promis lui Edi că nu mai zic, iar acum spun că vreau să ne calificăm, sunt pentru calificare. Atât! Altceva nu mă întrebați de națională.

Mi-a zis Edi, și-a dat Edi cuvântul că nu greșește intenționat, că a greșit, că a greșit. M-a sunat, iar eu respect că a făcut pasul ăsta. Atunci vreau să ne calificăm, dar nu sunt atât de disperat, nu sunt atât de interesat”, a afirmat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed