Mircea Rednic s-a enervat cumplit! Anunţul serii după umilinţa cu Oţelul: ‘Am făcut multe greşeli’ + Mesaj dur pentru propria echipa

Mircea Rednic s-a enervat cumplit! Anunţul serii după umilinţa cu Oţelul. UTA nu a avut nicio şansă în faţa moldovenilor. A fost 4-2 pentru băieţii lui Dorinel Munteanu care acum se gândesc la play-off.

Mircea Rednic a avut un mesaj dur pentru jucători. Nu i-au plăcut deloc gafele colosale din apărare. Oţelul a început meciul practic de la 2-0.

Mircea Rednic s-a enervat cumplit!

‘A fost urât. Când începi jocul de la 2-0 în minutul 4 e greu. Îl felicit pe Dorinel. Să recunoaştem. Au fost mai buni ca noi. Am căzut psihic. Am făcut multe greşeli. Nu am avut ocazii clare. Mă deranjează reacţia şi evoluţia unor jucători de la care mă aşteptam mult mai mult. 4-5 jucători care făcuseră diferenţa azi nu au jucat nimic. Mulţi jucători slabi, multe greşeli.

Prea multe greşeli cu o echipă disciplinată. Oţelul a fost mult mai bună decât noi. Ne-au surprins cu siguranţa lor. Au câştigat toate duelurile. Ori o zi proastă, ori adversarul nu ne-a lăsat să jucăm. A fost presiune, aveam mare nevoie să câştigăm’, a spus Mircea Rednic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Mircea Rednic a spus clar. Jucătorii nu vor avea liber. Îi cheamă după doar o zi la antrenamente. ‘Nu trebuie să iau măsuri. Sunt jucători care nu au evoluat la nivel înalt. Poate le-am cerut mai mult decât credeam că pot. Le dau doar o zi liberă, nu mai mult. Apoi la muncă şi o luăm de la capăt.

Am încercat să schimbăm din mers, la pauză. Problema e că mijlocaşii laterali să alerge. Am marcat 2 goluri târziu, dar am reuşit. Îmi pare rău de fani că i-am dezamăgit’, a mai spus antrenorul arădenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed