Probleme mari pentru Gigi Becali! Sechele serioase după accidentul în care a fost implicat. Şeful de la FCSB a făcut dezvăluiri complete

Probleme mari pentru Gigi Becali! Sechele serioase după accidentul în care a fost implicat. Şeful de la FCSB a făcut dezvăluiri complete. Latifundiarul din Pipera a ajuns la Poliţie la 3 dimineaţa, pentru a fi testat antidrog şi alcoolemie.

Gigi Becali nu a scăpat deloc bine din accidentul auto în care a fost implicat. S-a ales cu o coastă fisurată.

Probleme mari pentru Gigi Becali!

„Eu sunt bine sănătos, dar tot am aşa o fisură. Am făcut RMN şi am o fisură la coastă. De aia s-a făcut accidentul. Să nu mă duc la sfinţire la Comanca, la Olăneşti.

Am băgat un corset şi am plecat. Acum mă întorc. Omul ăla a plecat de frică. S-a făcut că nu vede. Dacă n-ai bărbăţie… Pe vremea la Ceauşescu ne-am bătut vreo 5-6 inşi.

Toţi au luat-o la fugă când a venit miliţia. Eu am stat pe loc. Mie mi-e ruşine să fug. Am bărbăţie. Asta-i virtute, este cadou. Nu pot să mă laud cu ce mi-a dat Dumnezeu cadou.

Acum am o fisură, mi-am pus corset şi am plecat la sfinţire, la biserică. Fisura este la coastă. Nu este grav. Şi dacă e grav, dacă ai bărbăţie, suporţi şi durerea şi totul.

Bărbăţia este să suporţi tu durerea şi cei de lângă tine să nu îşi dea seama. Eu nu vreau să fac rău oamenilor. O să îl prindă pe camere, dar nu fac eu de astea. O să dau şi camerele mele de la maşină.

Problema este că a venit din lateral. Eu eram în depăşirea lui când el a intrat în mine. Aveam două soluţii: instinctul este să intru în şanţ şi să distrugi maşina. I-a fost frică, îţi dai seama”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Becali a fost testat de alcoolemie şi antidrog, după accidentul în urma căruia a lăsat limuzina de lux pe câmp. Milionarul a luat decizia de a nu-i mai face plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, dacă acesta îl va căuta să-şi ceară iertare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed