Mihai Stoica s-a enervat în direct! Atac dur la adresa oamenilor lui Răzvan Burleanu. Ce l-a nemulţumit pe oficialul de la FCSB

Mihai Stoica s-a enervat în direct! Atac dur la adresa oamenilor lui Răzvan Burleanu. S-a aflat ce l-a nemulţumit pe oficialul de la FCSB. Acesta a vorbit despre prestaţia lui Horațiu Feșnic de la meciul Farul-Hermannstadt 1-1.

Mihai Stoica nu a fost deloc mulţumit de prestaţia fluieraşului. În minutul 44 al meciului de la Ovidiu, la scorul de 1-0 pentru Farul, o fază controversată a avut loc în preajma careului oaspeților. Mihai Popescu s-a dus cu talpa pe piciorul lui Bejan, dar a văzut doar cartonașul galben din partea lui Horațiu Feșnic. Nici din camera VAR nu s-a intervenit.

Mihai Stoica s-a enervat în direct!

Mihai Stoica a comentat ironic momentul. „E roșu indiscutabil, îi face piciorul pârghie și poate să i-l rupă. Se aruncă și se ține de picior după. Îl doare talpa… cum să nu dai roșu?! Când te duci cu talpa, din start îți asumi eliminarea”, a spus Stoica, în direct la Orange Sport.

Aflat în studioul Digi Sport, fostul atacant Ionel Dănciulescu i-a dat dreptate lui Stoica. „Din ce s-a văzut pe reluări, e roșu”, a spus acesta. Alt ex-fotbalist, Ilie Dumitrescu, nu a fost de acord. „Eu zic că e de galben. Cred că dacă ar fi avut mai multă intensitate, ar fi fost de roșu”, a spus Dumitrescu.

Mihai Stoica a comentat și faza petrecută după fluierul final, când Feșnic i-a arătat direct cartonașul roșu lui Gică Hagi. „Știi care e problema? Revenim la discuția veche. Contează doar raportul arbitrului. Poate să scrie orice acolo. Nu e VAR, proba video nu e luată în calcul. Se pare că pe unii nu poți să îi întrebi nici despre faze”, a încheiat oficialul de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed