Vestea momentului despre Marius Şumudică! Echipa românului face senzaţie în Turcia. Tricolorii marchează pe bandă rulantă

Vestea momentului despre Marius Şumudică! Echipa românului face senzaţie în Turcia. Tricolorii marchează pe bandă rulantă. Gaziantep e în formă maximă şi a scăpat de locurile retrogradabile.

Echipa lui Marius Şumudică e în mare formă. A mai bifat o victorie în deplasare. De aceasta dată, a fost 3-0 pentru Gaziantep, în disputa cu Alanyaspor.

Vestea momentului despre Marius Şumudică!

Românii lui Marius Șumudică au fost în prim plan, în meciul cu Alanyaspor. Maxim a deschis scorul din penalty. Apoi Drăguș l-a majorat. Ambele goluri au venit în prelungirile primei reprize! Rezultatul final a fost stabilit de Riascos, pe final de meci.

Cu Marius Șumudică în tribună, după eliminarea din etapă trecută, Gaziantepspor a obţinut a doua victorie în Super Lig. A fost 3-0 cu Alanyaspor, în deplasare. Alexandru Maxim a marcat din penalty (45+8). Apoi a venit rândul lui Denis Drăguș (45+10) să dubleze diferența.

Atacantul împrumutat de la Standard Liege a ajuns la patru reușite în opt evoluții din acest campionat. Maxim are și el două goluri, ambele din lovituri de la 11 metri. De remarcat că și în etapa precedentă, tot Maxim și Drăguș au punctat, chiar în aceeași ordine. Atunci au înscris acasă cu Rizespor (2-0), pentru trei puncte importante.

Graţie acestei victorii Gaziantep a făcut un salt important. 11 locuri este saltul reușit în numai 8 etape de Marius Șumudică la revenirea la Gaziantepspor. De pe ultima poziție, cu 0 puncte, a ajuns pe locul 9, cu 15 puncte.

Nu au lipsit din formula de start portarul Florin Niță și nici fundașul stânga brazilian Junior Morais, adus în vară de la Rapid. Gaziantep este,alături de Fenerbahce, singura formație cu zero egaluri în Super Lig după 12 etape disputate! Este la cinci puncte peste ultima poziție ce duce în liga secundă și la 7 de ultimul loc european al Turciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed