Atac devastator la adresa vedetei lui Elias Charalambous! L-a făcut praf în direct pe jucător: ”S-a dus pentru bani, m-a dezamăgit!”

Atac devastator la adresa vedetei lui Elias Charalambous! L-a făcut praf în direct pe jucător, la câteva luni distanță de transfer. Adevăratul motiv pentru care ar fi semnat Dorin Rotariu cu FCSB.

Mircea Rednic a dat de pământ cu noua achiziție a lui Elias Charalambous! A spus tot adevărul despre venirea jucătorului la vicecampioană.

Atac devastator la adresa vedetei lui Elias Charalambous!

Dorin Rotariu s-a despărțit de Ludogorets în luna august, iar la scurt timp, a bătut palma cu FCSB, din postura de jucător liber de contract!

După ce a analizat în detaliu toate aspectele colaborării jucătorului cu vicecampioana, Mircea Rednic a ajuns la o singură concluzie: adevăratul motiv pentru care Rotariu a ajuns la FCSB este salariul în valoare de 20.000 de euro.

”Nu am niciun regret că nu l-am luat pe Dorin Rotariu pentru că el nu a fost corect față de mine. Și eu am greșit și am spus că numai la mine vine, dar uite că… S-a dus pentru bani, banii o să-i ia. El a fost influențat, prea mult apare și unchiul său.

Să-și vadă și unchiul său de treaba lui, nu să se tot implice. Rotariu are o vârstă și trebuia să se gândească la faptul că nu a mai jucat de mult și trebuia să vină acolo unde avea susținere, unde juca pe postul pe care el dorea să joace!”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Fanatik.

Rednic a admis faptul că oficialii clubului UTA ar fi fost dispuși să facă compromisuri enorme din punct de vedere financiar, în vedea colaborării cu Rotariu.

”În loc să alege să joace, a ales banii, altfel nu înțeleg. Îmi pare rău pentru Roti, chiar am ținut foarte mult la el, m-a dezamăgit. Nu pot să-l judec, el așa a gândit-o. Acum nu are ce să facă, trebuie să demonstreze.

Aici toată lumea îl aștepta, nu vorbesc aiurea. Domnul Meszar era dispus să facă eforturi financiare mari, putea să aibă cel mai bun salariu de aici. Și domnul Meszar a vorbit cu el sau i-a dat mesaj. Era un jucător dorit de conducere, de antrenor și chiar și de suporteri!”, a mai spus Rednic pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed