Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi! Decizia luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului. După victoria din derby-ul cu FCSB, Rapid are un nou meci crucial în Superliga.

Trupa lui Cristiano Bergodi deschide returul sezonului regulat. Giuleştenii au meci important în deplasare, contra fostei echipe a antrenorului italian.

Vestea momentului pentru Cristiano Bergodi!

Trupa lui Cristiano Bergodi joacă pe terenul celor de la Sepsi. Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a decis cine va arbitra partida de la Sf. Gheorghe. Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul Sepsi – Rapid, din etapa a XVI-a din Superliga.

Haţegan va fi ajutat de Mircea Grigoriu şi Ciprian Danşa. În Camera VAR se vor afla George Găman şi Vlad Bîrlan. Rezervă va fi Sorin Vădana, iar observatori Adrian Comănescu şi Ioan Mărginean.

Partida aceasta este cea care deschide returul sezonului regulat. Este singurul meci al zilei de vineri. Meciul Sepsi-Rapid va avea loc vineri, de la ora 20.30, la Sf Gheorghe. În acest moment, giuleştenii se află pe locul 3 al clasamentului în Superliga, cu 29 de puncte acumulate, după 15 etape. Rapidiştii se află la un punct în spatele celor de la CFR Cluj şi la două în spatele liderului FCSB. De partea cealaltă, Sepsi este pe poziţia a opta, la două puncte de locurile de play-off.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed