Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Decizie incredibilă a şefului de la CSU Craiova. Jucătorii, direct vizaţi

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Decizie incredibilă a şefului de la CSU Craiova. S-a aflat ce a hotărât conducerea la scurt timp după remiza cu rivala din Bănie. Sunt plătiți pe măsura rezultatelor.

Mihai Rotaru a dat milităria jos din pod! S-a enervat crunt în urma duelului cu FCU Craiova. S-a răzbunat pe jucătorii săi.

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit!

CSU Craiova nu s-a putut impune în fața formației lui Adrian Mititelu, astfel că juveții au reușit să fure de la rivali doar un punct în cadrul celui mai așteptat duel de pe Ion Oblemenco!

Mihai Rotaru, omul cu banii de la CSU Craiova, a decis să nu le mai plătească salariile jucătorilor, sub formă de protest în ceea ce privește evoluțiile slabe ale formației din ultima perioadă, în competiția internă.

„Nu avem probleme de disciplină și nu am avut niciodată la Universitatea Craiova. Nu cred că vom avea. Nu și-au luat salariile de trei săptămâni și nimeni n-a ridicat mâna să întrebe de ce. Nici nu ar avea curajul să o facă.

Am încercat să folosesc și această formă să îmi exprim nemulțumirea, să încercăm toți să înțelegem că e un semnal. ”Bă, dacă după 10 ani omul ăsta nu ne dă salariile poate e o problemă…”

Eu speram că o să le dau după o victorie în meciul cu FCU. Din păcate n-am această ocazie. Nu există. Până nu văd că echipa se așează nu discutăm. Nu e vorba de bani, ci de uzul meu de a ieși puțin din tipar. Suporterii protestează într-un fel, media într-un fel!”, a dmis Rotaru, potrivit Fanatik.

”Nu mai are rost să discuți de titlu!”

Rotaru se concentrează pe perioada de transferuri din iarna aceasta.

„Eu nu știu să fi vrut să plece Ivan. Adică nu știu acest element. Nu mi s-a adus la cunoștință, nu a venit cineva să spună: Ivan vrea să plece. Nu cunosc acest lucru.

După un astfel de meci să discuți de titlu… Ar fi profesionist în acest moment și din partea noastră și a lui Ivaylo să începem să spunem ce facem în iarnă. Are nevoie de o perioadă se evalueze lotul, să-și evalueze filosofia în funcție de ceea ce găsește!”, a mai adăugat patronul CSU.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed